Få full tilgang til Lokalavisa - Les så mye du vil for kun 1 kr første måned.
NYHETER Han er medlem i 18 frivillige organisasjoner, og i løpet av et år jobber han 800–900 frivillige timer. Ikke rart Sven Pettersen (72) fikk Trysil kommunes frivilligpris for 2018.
NYHETER Nå får snart de 789 giverne til Strandvoldbruas gjenoppbygging navnene sine opp ved brua.
NYHETER Tine meieriet i Nybergsund fortsetter å sanke priser for Løiten Pultosten sin. Denne gangen i Herning i Danmark.
NYHETER For sjette året på rad vant SkiStar Trysil prisen for beste norske skidestinasjon under Worlds Ski Awards i Østerrike.
KULTUR «Fra de mollstemte skoger» kommer det SNY i disse dager. Det er trioens tredje plate.
NYHETER Trysil Sp har nominert Kirsten Winge til topps for ledervervet foran årsmøte torsdag.
NYHETER Kirken i Trysil satser på barn og unge fram mot jul: De arrangerer både Lys våken, samt at 4- og 5-åringer og konfirmantene er med på lysmessene.
SPORT Nordre Trysil IL havnet i avdeling 2 i 5. divisjon neste år.
KULTUR Som ungdom så pensjonist: I Trysil får både de yngste og de elsdte utfolde seg på kulturmønstring, og det er imponerende å se hvor mye forskjellig tryslinger driver med. På Pensjonistenes kulturmønstring var det 56 deltakere.
NYHETER Morten Olesen Lutnæs (50) meldte seg ut av Høyre etter alt bråket omkring forvaltningen av ulv. Så meldte han seg inn igjen, og er nå lokalpartileder.
NYHETER Radisson Blu Resort Trysil forsvarte førsteplassen fra i fjor, og ble vinner i kategorien «Norway’s Best Ski Hotel 2018».
NYHETER Knut Arne Gjems er valgt til ny leder i NJFF under landsmøtet.
NYHETER Administrasjonen i Trysil foreslår å fjerne barnehagegarantien. Det er et av 19 salderingsforslag for budsjettet neste år. Ingen av forslagene innebærer imidlertid at noen i kommunen blir overflødige.
NYHETER Rådmannen har prioritert sju nye tiltak i budsjettet, og har flere som politikerne også må velge mellom. Idrettsfondet er foreslått økt med 250.000 kroner.
NYHETER Rådmannen i Trysil går inn for at kommunen skal investere 127 millioner kroner neste år. Blant annet nesten fem millioner til prestegården.
NYHETER Gunvald Storsveen lærte skolesjef Roar Vingelsgaard hvor viktig det er å si «hei». Nå har hele Trysil lært det også.
NYHETER bookTrysilonline skal bygge nytt forretningsbygg på Mosanden til eget behov og for utleie. Grunnflaten blir på 700 kvadratmeter, og samlet areal for to etasjer blir 1.200 kvadratmeter.
SPORT Viktor Storsveen er ute med en spennende bok som har tittelen «Våre skiskyttere» som har undertittelen «Skiskyttersporten gjennom 60 år – sett fra innsiden». Og her er det mye lokalt stoff.
NYHETER Utmarkskommunenes Sammenslutning (USS) har hatt møte med departementene om rovdyrsituasjonen, der målsettingen var å få ned konfliktnivået.
KULTUR Det har gått tre år siden Øyvind Stengrundet bokdebuterte med «Rødmanke». Nå kommer oppfølgeren, som er Stengrundets bok nummer fire.
NYHETER Bar Trysil vil servere mer enn bare mat og drikke, og inviterer til Quiz-serie utover høst og vinter.
NYHETER Trysil er som kjent bygda der alle sier HEI, og unga feirer HEI-dag to ganger i året. Fredag er det dags - med hjertevarme og verdenspremiere på Trysils egen Hei-sang.