NYHETER Engasjementet rundt sentrumsplanen er stor. Kommunen inviterer til åpent folkemøte 26. mars
NYHETER Destinasjon Trysil har satt inn støtet for å få flere bedrifter, lag og foreninger til å bli medlemmer. Siden jul har medlemstallet økt fra 182 til 195.
NYHETER Med en temperatur på bare – 4 var det absolutt mulig å kose seg, selv om været var overskyet på Drevsjø under det årlige skilek-arrangementet Hyttelva Open.
NYHETER Næringsdrivende i Trysil sentrum er ikke i tvil: Skal vi ha vekst i sentrum, må det bygges flere boenheter der. Da blir det riv ruskende feil å stoppe byggeprosjekter som allerede er godt i gang med planleggingen.
NYHETER Årets VM i Masters ble innbringende for Kjell Aurmo (76) fra Trysil: Etter tre øvelser kunna han ta tre medaljer med seg hjem til Trysil.
NYHETER Trysilrussen er veldig godt fornøyd med å ha passert 100.000 kroner innsamlet til Krafttak mot kreft, men skulle gjerne ha slått rekorden fra i fjor, og gjør en sisteinnspurt i håp om å komme i mål.
NYHETER Fjols til fjells-regissør Petter Holmsen er midt i filminnspillingen og strålende fornøyd med Trysil: Trysil er som et lite hollywood, sier han.
NYHETER Trysil Mandskor har spredt musikk, humor og glede over store og små anledninger i flere mannsaldre, og nå benytter de påsken til å la publikum bli enda bedre kjent med seg.
NYHETER Prosjektet som skal få villaksen tilbake til Trysilelva er løftet opp på høyeste politiske nivå. Nå er klima og miljøminister Ola Elvestuen involvert i planene.
NYHETER Byggfagelever på Tryvis har bygget nesten alle kulissene til Fjols til fjells - også en hytte som står sentralt i handlingen.
NYHETER Nasjonalparkstyret med ordfører Lars Erik Hyllvang fra Engerdal jobber for å få i stand en varig scootertillatelse for de fem bosettingene i Nasjonalparken.
NYHETER Med støtte fra Engerdal kommune ble det eget firma på Thomas Elvedal da det ble for tøft for familien at han pendlet mellom Engerdal og Trondheim for jobb.
NYHETER Sju nye kulturminner er tatt med i kulturminneplanen, som er lagt ut til begrenset høring til 8. april.
NYHETER Trysil kommune vurderer bygge- og deleforbud i indre sone i sentrum fram til kommunedelplan for kulturminner er klar.
NYHETER Trysil Ap ønsket svar på hva som er de pedagogiske fordelene ved alle elever fra 1.-4. klasse får Ipad på skolen som de får ta med hjem. Alle har fått Ipad som kommunen eier, men som elever og deres foreldre er ansvarlige for.
NYHETER Siden de gikk over til melkerobot for to år siden, har produksjonen økt med 26 prosent i fjøset hos Vegard Drevsjømoen og Line Storsnes. Nylig kom de på Geno-lista over mestytende besetning.
NYHETER Kjell Aurmo måtte bli 76 år gammel før han vant sitt første VM-gull. I årets VM Masters kom han sekundet før nestemann i Super-G. Nå går han for pall både i slalåm og storslalåm også.
NYHETER Aktivitet og egentrening er uhyre viktig for å holde seg i vigør i alderdommen. Det er tema for den fjerde eldrefaglige konferansen i Trysil og Engerdal.
NYHETER Fortidsminneforeningen i Trysil og Engerdal inviterer til lysdemonstrasjon onsdag kveld i Innbygda.
NYHETER Silje Moren og Une Holt i Trysil og Engerdal Fortidsminnesforening ser et stort potensial i den gamle trehusbebyggelsen i Løkja-området. Det kan bli et enda mer levende område med enkle grep.
NYHETER Alvar Myhlback tok gull og Elfinn Borg Faldmo tok bronse i Ungdoms-birken i helga. Begge kommer fra IL Trysilgutten.
NYHETER Engerdølen Mats Lund (30) er stolt over å kommet gjennom nåløyet, og bestått fotballtrenerutdanningen for UEFA A-lisens. Det er den nest høyeste trenerutdanningen i Europa.
NYHETER For 30. gang satte Trysiliaden sitt festpreg over bygda. Trine Westgård fikk æren av å tenne jubileumsilden.
NYHETER En kryptisk melding som egentlig ikke sa så mye var alt de hørte fra Postkodelotteriet som ba dem møte opp på Osensjøen Turistsenter.
NYHETER Norconsult har begynt å se på sentrumsplan for Trysil sentrum, og umiddelbart er det 11 bygninger i bygda de anser for å være identitetsbærende og viktig å ta vare på. De ønsker også sterkere tilknytning til elva, Løkjasvingen og at knutepunkter som bussterminal flyttes inærmere Storgata.
NYHETER En ny ordning fra Hedmark fylkeskommune gjør at det er mulig for ufaglærte å ta fagbrevet på jobb.
NYHETER Minde Storsnes er elev ved Storsteigen skole, og på fjellregionens ungsomsbedrifts-mønstring fikk ungdomsbedriften hun er med på hele seks priser - med småpotet.
NYHETER Trysil kommune ønsker ikke å send saken om salget av Øverbygda skole til reklamasjonsnemnda.
NYHETER Jordet-Engerneset, Støa-Linnes og Landsjøåsen, Langtjernåsen og Galaasen får bredbånd i løpet av året. 70 prosent har hittil sagt ja til å få bredbånd.
NYHETER Da Ole Gjermund og Ida Nymoen overtok gården for et år tid siden måtte de ta et valg: Legge ned drifta eller satse. De valgte det siste, og nå, 8 millioner senere, har de en flunkende nytt og moderne fjøs i Flendalen.
NYHETER Jordet sanglag er i musikalsk fotball-modus og gleder seg til Nordamørskveld i helga.