NYHETER Grenseviltprosjektet er i Trysil i disse dager, og skal denne uken merke ulv og jerv.
NYHETER Brødrene Fredrik og Patrick Gustavsen med kullsøskenhundene Alba og Ajax gikk helt til topps i den rekordstore Trysilutstillingen i helga.
NYHETER At Trysil ble et sjekkpunkt under Femundløpet, ga rom for å ta opp tradisjonen med Vintertinget.
NYHETER I løpet av året blir det gangveg langs Vestbyvegen. Arbeidet med bygge kulvert under vegen for å knytte gangveg til hytteområdet Mosetra 2 er allerede i gang.
NYHETER Bente Elviria Stenseth Storlien trenger medisinen Liothyronin for å fungere. Men den er ikke få tak i på flere uker. Når også erstatningsmedisinen er vanskelig å få tak i, blir det vanskelig å holde seg frisk.
NYHETER Trysil kommune har dagsenter i fem grender, i tillegg til arbeidsstua på sykehjemmet. For mange er det et stort høydepunkt i en ellers ensom hverdag.
NYHETER Hvor kalt betyr egentlig grælet? Bedriften Dialekttempen har med hjelp av lokale krefter laget en lokal gradestokk for Trysil som lanseres denne uka - og den gir svar på slikt.
NYHETER Grüne Woche ble en overveldende opplevelse og unik mulighet både til å promotere Norge og fjellregionen utad, men samtidig viktig for å knytte kontakter innad i Norge for Femund Mat.
NYHETER Trysil inviterte til en skikkelig feiring av kulturprisvinner Sigmund Løvåsen i Trysils storstue Hagelund.
NYHETER Vurrusjøen Ice Way er åpent for sesongen. Fire og en halv kilometer isbane er klar både for lek og alvor.
NYHETER Jordet sanglag er klare for en ny runde med Nordamørskveld.
NYHETER Trysil Pizza og Grill rakk ikke å åpne det nye spisestedet før de måtte stenge. Brødrene Hasjir og Amir Omar har ikke søkt om serveringsbevilling. Det må gjøres før de kan åpne.
NYHETER AUF mener feilen kan ha oppstått i telefonregisteret deres, etter verving på gata.
NYHETER Fjellstyret i Engerdal og Statskog må hver for seg fatte vedtaket som gjør at Femundløpet får etablere traseen gjennom Statsallmenningen. Ting tar tid, og det var først denne uken det gikk i orden.
NYHETER Trysil multirep går inn i sitt femte driftsår med to nye ansatte. Bedriften investerer i maskiner og utstyr – og har nå børsemaker på plass i butikken.
NYHETER Trysil interiørtre har ny eierstruktur, ny daglig leder, og mange spennende prosjekter på gang. – Her har det skjedd mer det siste året enn de forrige ni, sier Per Ola Solberg som har jobbet i bedriften siden 1986.
NYHETER Rundt 150 personer møtte opp på markeringen for ulv i Elverum. Det ble en rolig markering som arrangørene er fornøyde med.
NYHETER Ole Storsnes fra Engerneset var frilansfotograf og dokumenterte mye av det som skjedde i nordre. Nå skal Engerneset vel mimre - og det på nyinnkjøpt storskjerm.
NYHETER Torgrim T. Storvik anmeldte i desember AUF for mulig medlemsjuks og bedrag av offentlige midler etter gjentatt mas om medlemskontingent via SMS og telefon.
NYHETER Seniorer i Trysil får neste fredag se Henki kollstad og Leif Juster i «Freske fraspark» på seniorkino i Hagelund. Det er 23. gang det arrangeres seniorkino.
NYHETER Lag og foreninger i Trysil og Engerdal har fått utbetalt til sammen over 1,6 millioner kroner i tippemidler.
NYHETER DNT Trysil og Engerdal arrangerer villmarksvekku for ungdom i vinterferien i år også. Denne gangen blir det i Engerdal, og allerede før de har begynt å annonsere er over halvpartene av plassene booket!