SPORT Nybergsund IL Trysil måtte gå av banen hjemme med et knepent tap mot en gjeng unggutter fra hovedstaden. Vålerenga 2 vant 3–2 i en svak forestilling. Nå vil Sundet forsterke.
SPORT Engerdal klarte ikke sanke poeng i seriekampen mot Kongsvinger, men trener Kim Arne Enger ser mange positive sider ved laget.
SPORT Trysilgutten J 14 gikk like godt hen og vant hele Obos Vårcup. De tapte ikke en kamp i hele cuphelga.
SPORT Mats Lund regner med å få bank da Tynset møter Rosenborg i NM. Han gleder seg.
SPORT Nybergsund IL Trysil reiste til Alta for å forsøke seg på poeng i Finnmarkshallen, men måtte vende tomhendt hjem. Alta vant 2-1, og sikret seg tre viktige poeng.
SPORT 16 år gamle Eivind Borg Holt endte på bronseplass da han deltok i NM i styrkeløft.
SPORT Engerdal fotball reiste hjem fra Ottestad med et poeng i sekken i helgen.
SPORT Det ble en målfest, og hat-trick fra Martin Monssen Moen, men kampen endte likevel ikke i Engerdals favør da døla reiste til Sander.
SPORT Ren-Eng sikret seg seieren i både dame- og herreklassen under Fjellhamarstafetten på Lørenskog, etter meget sterke løp.
SPORT Årets Munksjørenn resulterte i løypekord. Lars Bovold fra Østby vant på råsterke 22.28. Men også flere imponerte i løypa mellom Munksjøen og Tørberget.
SPORT Mats Lund fortsetter reisen land og strand rundt for bli en best mulig fotballtrener.
SPORT Karoline Moen Guidon startet sesongen med sølvmedalje i løping til tross for et kranglete bein i oppkjøringen.
SPORT Den 12. utgaven Hallgeirsprinten i Tørberget viser at det er all grunn til å glede seg til kommende år i skisporet.
SPORT Marius Nordsveen fra Trysilgutten avsluttet sesongen med å sikre seg to mesterskap. Han vant KM i både hopp og kombinert.
SPORT Anita Moen vant sin klasse i Engadin Skimaraton for tredje år på rad – 20 år etter at hun vant hovedrennet for første gang.
SPORT Til helgen arrangeres Hallgeirsprinten for 12. gang i Tørberget. I løpet av årene har det vært snaut 1.000 starter i det populære barneskirennet.
SPORT Flere av hopperne til Trysilgutten ligger i toppsjiktet i landet i sine årsklasser, og sist helg ble det mange fine resultater. Elias Eilertsen Grambo og Marius Nordsveen vant hver sin klasse.