SPORT I vinter har Kjell Aurmo (76) hatt sin beste sesong i alpinbakken noensinne: I helgen ble det tre gull i NM Masters. Totalt i mesterskap i vinter har han sju gull og to bronse.
SPORT Trysilgutten Idrettslag er ekstra stolte over sine fire deltakere som har tatt internasjonale medaljer i vinter. Derfor arrengerte de fest for vinnerne.
SPORT Svenskene i svensk mesterskap på ski måtte tåle at hele seks gull havnet i Nystedsvingen i Trysil.
SPORT 112 personer deltok i årets Miniraid på Drevsjø- Henning Sundet tok løyperekord på den lengste løypa.
SPORT 86 barn og unge fra hele Trysil var med på årets Hallgeirsprint. Trysil friluftsbarnehage var med for første gang – og dro avgårde med skjoldet.
SPORT Vestre Trysil Idrettslag fyller 100 år i år, og feirer med arrangementer hver måned gjennom året. Blant annet skal de børste støvet av et gammelt løp på sensommeren: Kløvjamarsen!
SPORT Til helga er det tid for den årlige Hallgeirsprinten i Tørberget. I år håper Bjarne Brenden på at unger fra hele Trysil blir med og kjemper om premiene.
SPORT Endelig - etter årevis i gamet - lyktes det for Ivar Borthen å bli Norgesmester i isfiske. Og som om ikke det var nok, ble Kjell Joar Nerhagen nummer to!
SPORT Team Sentrum Sport Trysil var et av flere Trysil-lag som stilte til start på Stafett-Vasan. Inn mot siste etappe hadde de en solid ledelse.
SPORT Rødsjørennet ble i år arrangert for 46. gang. Nordre Trysil IL nådde ikke målsettingen om å øke deltakelsen, men trimklassen er fortsatt veldig populært.
SPORT Grøndalen Idrettslag er lite - men effektivt. De har tilrettelagt for og kjører prima skiløyper og drifter i tillegg et klubbhus.
SPORT Halvor Lutnæs hoppet karrierens beste og vant Norgescupseier i hopp på Lillehammer i helgen.
SPORT Snøvær i starten hindret optimaltider for herreløperne i Trysil Skimaraton, men i dameklassen ble løyperekorden slått.
SPORT Marius Nordsveen og Halvor Lutnæs forsvarte Trysils ære da det var junior-NM i kombinert på Voss. Nordsveen endte blant annet med bronse i teamsprint.
SPORT På 1750 meters høyde, i den franske alpebyen Bessans har Mathilde Lutnæs tatt steget inn blant de beste i verden i hundekjøring. Hun var femte raskest med tospann og nummer åtte med pulk.
SPORT Ikke siden 1991 har Trysil videregående skole kunnet ønske velkommen hjem til en nybakt juniorverdensmester i skiskyting. Marte Carlson Møller ble hedret med både flagg, kaker og blomster da hun kom tilbake til skolen tirsdag morgen.
SPORT Marte Carlson Møller tok med gull hjem fra junior-VM i skiskyting.
SPORT Marius Nordsveen kunne reise hjem med to sølv i kofferten etter Nordisk for junior i Otepää.
SPORT Kombinertløpet Marius Nordsveen er tatt ut til å representere Norge under Nordisk juniorlandskamp i kombinert i Otepää i Estland.
SPORT Det lover bra foran Femundløpet for Truls Tollefsen: I helgen vant han klassen sin i gruveløpet - 163 kilometer.
SPORT Forrige uke hadde kinesiske langrennsutøver som er i Norge for å trene mot OL, cup på Trysil-Knut Arena. Det var første steg i konkurransen om å komme på landslaget.