SPORT Nysigneringen Feisal Ahmed Hassan scoret sitt første mål i Sundet-trøya, og ble matchvinner fem minutter før slutt mot Follo.
SPORT Engerdal klinket til med tremålsseier i seriens første kamp.
SPORT Årets Munksjørenn resulterte i løypekord. Lars Bovold fra Østby vant på råsterke 22.28. Men også flere imponerte i løypa mellom Munksjøen og Tørberget.
SPORT Mats Lund fortsetter reisen land og strand rundt for bli en best mulig fotballtrener.
SPORT Miniraiden hadde samlet 105 barn og unge i alle aldere til start. Ikke uventet ble beste jente og gutt, Silje-Johanna Granli Kvam og Kasper Sundet.
SPORT Trysil Fotballklubb måtte reise hjem uten noe videre cupeventyr, etter 3–1 tapet mot Løten.
SPORT Karoline Moen Guidon startet sesongen med sølvmedalje i løping til tross for et kranglete bein i oppkjøringen.
SPORT Den 12. utgaven Hallgeirsprinten i Tørberget viser at det er all grunn til å glede seg til kommende år i skisporet.
SPORT Carina Lagerlöf og Vinjar Skogsholm sikret seg hver sin halve rein i helga, med seieren i Vardfjelløpet.
SPORT Anita Moen vant sin klasse i Engadin Skimaraton for tredje år på rad – 20 år etter at hun vant hovedrennet for første gang.
SPORT Til helgen arrangeres Hallgeirsprinten for 12. gang i Tørberget. I løpet av årene har det vært snaut 1.000 starter i det populære barneskirennet.
SPORT Alt tyder på at Nybergsund IL Trysil har kommet inn i et bedre spor nå, etter at laget spilte uavgjort 2–2 mot Brumunddal på Sveum.
SPORT Stein Frederic Akre ville være fornøyd om han ikke kom til sist i sin rallycross-debut. Han endte blant de beste.
SPORT Flere lokale løpere med tilknytning til vår region gikk meget bra under årets Vasalopp. Best var Espen Aleksander Sørlie.
SPORT Å smøre gode turski når det er kaldt er ikke vanskelig. Det er først når mildværet slår til at smøringen byr på utfordringer.
SPORT Mats Lund fra Engerdal har denne uken vært i Rosenborg for å lære å bli en bedre fotballtrener. Han har også vært i Brann, og skal til Tromsø, for å lære av de beste.