SPORT Fire tryslinger reiser i august til Lillehammer for å satse mot verdenstoppen i sine respektive idretter på NTG.
SPORT I tikilometeren var pallen lokal på Femundløpet, mens i halvmaratonklassen gikk seieren til Strindheim.
SPORT Årets Camp Trysil er den femte i rekken, og rundt 40 ungdom fikk lære av de beste. 14 av dem er våre egne, lokale talenter.
SPORT Arnfinn Kalfoss (70) visste ingen ting om at Hopplandslaget ville hedre ham for hans nesten 65 år med innsats i sporten.
SPORT TFK-trener Sven Erik Sætre kunne si seg storfornøyd med femmålsseier mot Sander i helgen.
SPORT 86 barn og unge i Trysil brukte helgen på å bli enda bedre til å spille fotball.
SPORT Det var på nære nippet at Sundet ikke tok med seg poeng hjem fra Grefsen kunstgress i helgen.
SPORT Engerdal fotball sikret et poeng med uavgjort hjemme mot HamKam rekruttene, som topper tabellen så langt i sesongen.
SPORT Engerdal Sportsklubb har arrangert fotballskole for de yngste på Heggeriset Stadion. Der var det stor iver og innsats.
SPORT Aukland Coaching og Hallo Trysil arrangerer treningsweekend i Trysil fra 31. augsu til 3. september. Og Svein Skarpmo tror mange kan lære staking av de beste i verden.
SPORT Da NMK Trysil arrangerte bilcross på Sæteråsen i helgen, var det hele 18 tryslinger og ti engerdøle på startstreken.
SPORT Engerdal fotball hadde nok bestemt seg for å gi hjemmepublikumet mer å juble for enn da de møtte Trysil. I helgen knuste de Moelv med 6–0.
SPORT Engerdølenes siste bortekamp på mange uker, ble av det slaget som de bestandig håper på: Spennende, tett og med seier til slutt. Da de møtte Domkirkeodden på Børstad kunstgress fredag endte kampen 2–3.
SPORT Sondre Ensrud brukte 18-årsdagen sin på å kjøre seg til finalen i Rendalspokalen.
SPORT Klasse 10 b var suverent raskest da Trysil ungdomsskole arrangerte Tinestafetten.
SPORT Det ble et målløst oppgjør da «erkefiender» TFK og Engerdal møttes til årets første dyst i Engerdal.
SPORT Mats Åsheim (19) fra Slettås kjørte seg til pallplass i årets Eliterace.
SPORT 90 spillere var ny rekord for Femund Bridgefestival.
SPORT Engerdal klarte ikke sanke poeng i seriekampen mot Kongsvinger, men trener Kim Arne Enger ser mange positive sider ved laget.
SPORT Håvard Storbæk (30) er for tiden kaptein på Sandefjord i Eliteserien, og styrer laget med stø hånd i hvalfangerbyen. Han synes han vokser med oppgaven, etter at han fikk kapteinsbindet.