SPORT Friidrettsgruppa til Trysilgutten er i gang for sesongen, og ønsker å vise at friidrett er noe for alle .Derfor inviterer de til en familekveld.
SPORT Poeng ble det, men ikke tre som Engerdal hadde håpet på i den første hjemmekampen hjemme i Heggeriset.
SPORT Nybergsund IL Trysil tok en sikker hjemmeseier mot Stabæk 2 med 3–1. Dermed klatret Sundet opp på sikker grunn på tabellen.
SPORT For 40 år siden fikk Heggeriset stadion gressbane. Nå har fotballklubben investert og fått tribuner.
SPORT Endelig lykkes det for Engerdal å ta hele poengpotten hjem. 0-3 i Ridabu ga vårens første seier.
SPORT 16 lag fra Trysilgutten, Nordre Trysil og Vestre Trysil spilte årets første turnering i helgen: Framturneringen i Elverum har for mange blitt kick-offet til årets fotballsesong.
SPORT Engerdal måtte reise hjem uten poeng i sekken fra kampen på Faaberg i helgen, selv om det så lovende ut til pause.
SPORT Engerdal Sportsklubb er klare og motiverte foran seriestart, med 26 spillere i stallen der den eldste er tre ganger så gammel som den yngste!
SPORT Trysil Fotballklubb har en målsetting om å rykke opp til 3. divisjon og etablere seg der. Nå er spillerstallen komplett fra åtte nasjoner, og budsjettet i klubben er på 2,3 millioner kroner.
SPORT Lars Lind fra Jordet og Tenaasen ble Kjemsjøkonge i feltskyting, etter knallsterk skyting under vanskelige forhold. Tre lokale veteraner skjøt også fullt hus.