SPORT Nora Ahlqvist fra Trysilgutten gikk inn til bronsemedalje under normaldistansen i skiskyting klasse K18.
SPORT Bente Landheim markerte seg sterkt, når omkring 70 løpere fra Norge, Sverige, Finland og Estland kjempet om tittlene som nordisk mester på ski for politi, samt at det også var NM.
SPORT Per Arny Bakken har vært på Skimuseet i Oslo for å lete etter bevis for bestefarens seiersrekke i Holmenkollen i kombinert, og det fant han.
SPORT Nybergsund fikk en etterlengtet seier borte mot Brumunddal som endte 2–3.
SPORT Espen Aleksander Sørlie ble beste lokale løper under Vasaloppet med sin 130. plass. Gode løp gjorde også Tore Stengrundet og Pål Åge Joten i herreklassen, mens Lin Iren Sætre tok en sterk 36.plass av damene.
SPORT Mathilde Lutnæs og Itec rotet bort en pallplass i snørekjøringa men kom sterkere tilbake og tok bronse dagen etter i helgens EM i hundekjøring i Italia.
SPORT Nicholas Mwesigye (28) og Diego Santa Cruz (35) er klar for Trysil Fotballklubb og 4.divisjonsspill. Begge har en fortid i Nybergsund, og skal nå få proffkontrakter i TFK.
SPORT Hilding Sponberg er 82 år, men det er ikke til hinder for at han debuterte i Marcialonga og følte seg pigg og fin etter 70 kilometer.
SPORT Mina Ryen Storsveen (13)fra Vestre Trysil IL ble kretmester i sprint. Dagen etter tok hun sølv i 3 kilometer fellesstart.
SPORT Nybergsund IL Trysil har spilt to treningskamper, og måtte reise hjem med klare tap for både HamKam og Elverum. To scoringer og ni baklengs ble resultatet.