NYHETER LOPPEMARKED i Tørberget samfunnshus lørd 21. og sønd 22. juli. Åpent kl 11.00-17.00 begge dager. Velkommen
NYHETER Bokkveld på Trysil bygdetun Halvor Flodens landskjente bok «Ein fjellgard» er kommet i ny utgave. Den handler om livet i Kvanbekksetra i Østre Trysil på slutten av 1800-tallet. Boka er nettopp beskrevet som «en klassiker i Hedmarks kulturhistorie» (Hamar Arbeiderblad). Boka blir presentert på Trysil bygdetun onsdag 18. juli kl. 18.00 i fjøset Otto Brun Pedersen, som har vært redaktør for den nye utgaven, kåserer om bakgrunnen for boka. Det blir også quiz om Trysil i gamle dager, musikalsk underholdning og enkel servering i Buflodstugua.
NYHETER Gustav M Galaasen er erklært til å være en av landets mest leste forfattere når det gjelder kiosklitteratur. Bokserien på 11 bøker skal nå gis ut som lydbøker.
NYHETER Vi vil gjerne Gratulerer vår prinsesse i Stange, Olivia Stensby-Tangen som var 5 år 10 Juli. Hilsen besteforeldre og Tante i Tørberget
NYHETER For 30.gang ble Ljørdalsdagene arrangert. Mange og varierte aktiviteter, stor stemning og et fantastisk vær har preget Ljøradalsføret uka som har vært.
NYHETER Fageråsen handel og Café Nero går i gang med sin andre fulle sommersesong, det betyr helårsarbeid for flere. I år skal de også leie ut sykler.
NYHETER En engasjert pensjonist og et ivrig og positivt Nav har ført til et aktivitetstilbud til arbeidsledige i Trysil. Nå er i de i gang med å rydde sentrum.
NYHETER 4 h på Slettås er en aktiv gjeng. 41 av bygdas barn og unge er med. Nylig var 31 av dem på storleir i Folldal.
NYHETER Ljørdalen kirke er først ute i Trysil og Engerdal med å etablere minnested, som etter planen skal bli en minnelund.
NYHETER Utstilling, kinoer, forestillinger, konserter, visekveld, vandring, lek og messe er noen av stikkordene for årets Skjæraasendager.
NYHETER Innbyggerne i Østby opplever at både Telenor og Eidsiva kjemper for å få dem til å tegne avtale om bredbånd.
NYHETER En Lars Erik Hyllvang og Jesper Nohr står på lista over Hedmark og Oppland Senterparti før neste valg.
NYHETER Både Trysil og Engerdal kommune gjør nye store steg i retning av full bredbåndsdekning. Sammen med Telenor har de nå utbyggingsplaner som vil dekke 64 prosent i Trysil og 54 prosent i Engerdal.