NYHETER Johan Brenneng (69) har startet på sin 51. sesong i Trysilfjellet. I 27 av årene har han tilhørt skipatruljen. Og han har ingen planer om å slutte.
NYHETER Bjørn Foyn og Arnhild Øien har stor interesse og hatt mye nærkontakt med villfugl opp gjennom årene. Men en «tam» sidensvans som «husdyr» har de ikke hatt – før nå.
NYHETER I Søre Trysil er planleggingen for å starte opp friluftsbarnehage i full gang.
NYHETER Mudo i Trysil har fått ny deleier. Espen Jægersborg har gått inn som likeverdig eier sammen med Ida Rønningen.
NYHETER 2018 blir året der biblioteket i Trysil har åpent seks dager i uka igjen. De har allerede begynt med fem dagers åpningstider og til uka blir det seks.
NYHETER Trysils yngste kirke ligger lengst nord. Nordre Trysil kirke blir «myndig» i år.
NYHETER Alt tyder på at det fortsatt finnes tre ulver igjen inne i Julussa- og Osdalsreviret, men så langt er det ingen videre lisensjakt. Nå jobbes det med å identifisere ulvene, før det kan bli mer jakt.
NYHETER Tepas-konsernet vokser seg større. Nå har også Tepas Kompetanse AS sett dagens lys. Der er formålet å kvalifisere og formidle arbeidssøkere til det ordinære arbeidslivet eller utdanning.
NYHETER I dag setter Jan Åge Røtnes seg på flyet og skal promotere Fæmund II og hele Engerdal en hel uke i Berlin.
NYHETER I Hedmark kommune ble det i fjor satt ny rekord i antall læreplasser. 707 yrkesfagelever fikk læreplass.
NYHETER Trysil får «bensinpost» rett etter påske. 17. april er datoen for åpning av post i bensinstasjon.
NYHETER Fylkesordfører Dag Rønning har søkt om å fratre stillingen. Årsaken er at det har kommet reaksjoner på hans atferd i sosiale sammenhenger. Trolig overtar Arnfinn Nergård vervet fra mandag.
NYHETER Ambulansetjenesten i Trysil har fått ny bil. Det er en Volvo XC90, og det er den første i sitt slag i Hedmark.
NYHETER Leder for Trysil Sp, Erik Lund, er ikke enig i at tomteprisene i Jordet må reduseres for å få fortgang i salget.
NYHETER Konfliktrådet i Hedmark hadde nok en gang økning i antall saker. I fjor mottok de 409 saker.
NYHETER Kinoåret 2017 kunne ikke måle seg med superåret 2016, men ble et besøksår helt på det jevne.
NYHETER Kai Haugen har planer om å «urbanisere» Innbygda, med fem etasjes bygg sør i bygda. Det blir det næring nederst og fire etasjer med leiligheter over.
NYHETER Kirken i Søre Osen ble åpnet i 1882, men nesten 50 år etter ble det huskestue da innvendig farge skulle bestemmes.
NYHETER Ljøradalen Snøscooterklubb er ikke helt klare til å åpne ennå, men regner med at de er i gang i løpet av januar.
NYHETER Trysil videregående skole utdanner elever til 47 ulike yrkesfag, i tillegg til nesten ubegrensende akademiske valgmuligheter. Trysilungdommen kan bli nesten hva de vil ved å starte utdanningsløpet hjemme.
NYHETER Trysilrussen er snart i gang med Krafttak mot kreft igjen. De har mål om å slå alle rekorder, men trenger flere hender og binn forå komme i mål.
NYHETER Elever fra Trysil videregående skole representerer Hedmark i NM i kokk og restuarantfag.
NYHETER Singstad Maskinering AS har i løpet av drøyt to år vokst seg ut av dagens lokaler, og har ansatt en person til. Og flere kan komme.