NYHETER «Slettåsdamene» begynner å bli et eget uttrykk i ulvedebatten. Selv erfarne politikere som har jobbet mye med ulvesaken lar seg berøre av damenes beskrivelse av hverdagslivet med ulv.
NYHETER Trysil fellesforening for jakt og fiske vil lære opp foreldre til å bli fiskeambassadører.
NYHETER Helsestasjonen og Trysil frivilligsentral har sett at stadig flere småbarnsfamilier står uten stort nok nettverk. Det har de ambisjoner om å gjøre noe med, og lanserer «familievenner».
NYHETER Nordaværet ødela mye for årets Trysilsmell. Både publikum og flere bodselgere sviktet.
NYHETER Arne Moren fortsetter der han slapp i fjor, og arrangerer konsert på Morbanen. Selvfølgelig til inntekt for Strandvoldbrua. Nå ønsker han at enda flere artister stiller opp.
NYHETER Fem tryslinger er i disse dager i Sverige på en skitur utenom det vanlige: Olle Mathiasson fra Trysil skal bestige Kebnekaise – på sitski.
NYHETER Sykkelsatsingen i Trysil betyr at 70 personer får jobb gjennom sommeren. Sommerturismen betyr nærmere 90 millioner for Trysil.
NYHETER Turid Backe-Viken fortalte om rovdyrsituasjonen i Trysil foran 700 delegater på Aps landsmøte, og har stor tro på å få gehør fra sine partifeller.
NYHETER Ei ulvetispe ble fredag avlivet av SNO i Søndre Bjønnberget i Engerdal.
NYHETER I sommer blir det regatta på Osensjøen. Både som breddearrangement med plass for alle, og som konkurranse for kajakk.
NYHETER Det kan være mye penger og energi å spare på å energianalysere egen bolig. Varaordfører Tor-Erik Skramstad i Engerdal kan nesten halvere energiutgiftene.
NYHETER Søstrene Eli Nerby (84) og Olga Nerberg (88) har arrangert skirenn i over 50 år. I år var intet unntak, og de spreke damene både strikker gevinster og baker kaker til hele slekta.
NYHETER Søre Osen satte Trysil-rekord i deltakere under årets Quiz, og Akre-klanen gjorde hat-trick på påskens Bruquiz.
NYHETER Trysil kulturskole lager egen rockekonsert i Haglund 4. mai.
NYHETER I dag lanserer Trysil sykkelservice en Norgesnyhet - en app som vil gjøre sykkelferie i Trysil både sikrere og mer effektivt.
NYHETER Ikke alle som besøker Trysil folkebibliotek har lånekort. Innimellom har biblioteket gjester som ikke er synlige, men bare kan anes.
NYHETER I 2011 jobbet Stian Dypflod alene på Trysil Fysioterapi. Nå, etter seks år, har virksomheten vokst, teller 13 hoder og har 600 nye kvadratmeter midt i Innbygda.
NYHETER Gustav M. Galåsen kuttet ut cellegiften og har gradvis blitt bedre. Nå er han i full skriveform igjen.
NYHETER To stygge ulykker, mye ordensforstyrrelser og en økende tendens til bruk av narkotiske stoffer har preget en travel påske for politiet i Trysil og Engerdal.
NYHETER Nå er den årlige registreringen av jervekull i gang. Du kan følge med på tellingen på rovdata sine nettsider.