NYHETER BilXtra i Trysil åpnet dørene 3. november, og etter et halvår har salget tatt seg bra opp.
NYHETER Trysil kommune planlegger å gi ut to diktbøker. Den første med tidliger utgitte dikt av trysil-lyrikere, og den andre med upublisert materiale skrevet av tryslinger.
NYHETER Miljødirektoratet har nå varslet om at det er født henholdsvis sju og fem ulvevalper i Osdalsreviret og Slettåsreviret.
NYHETER 40 heldige tryslinger fikk være med på verdenslanseringen av to nye viner i helgen. Lidenskapen for musikk og gode viner gjorde at den italienske vinprodusenten valgte Kjell Arne Hubred og Trysil som lanseringssted nummer en.
NYHETER Sykkelheisen skal være åpen dobbelt så mye i sommer som i fjor, og samtidig sørger flere sommeråpne spisesteder for et livat «sykkeltorg» i fjellet.
NYHETER Lokalt næringsliv begynner å merke ringvirkninger av sykkelsatsingen i Trysil. Nå gir flere støtte for å øke sykkelgevinsten enda mer.
NYHETER De sprekeste tok på seg bunad og ski - og startet feiringen til fjells. Ellers ble det en flott markering av grunnlovsdagen over hele Trysil og Engerdal.
NYHETER VM i tømmerfløting dette året vokser seg større. Nå skal 12 lag i aksjon, og flere svenske lag er klare. I tillegg er produksjon av fløterhaker gjenopptatt, forteller festivalsjef Espen Brekke i Osensjøen Adventure.
NYHETER To tryslinger og en engerdøl får til sammen 125.000 kroner i talenstipend.
NYHETER Anders Lillebo fra Lillebo har reist til Irland for å spille inn sin første soloplate.
NYHETER Rune Jota mener det er feil å bruke Trysils utmark ukritisk for å få flere gjester til bygda. Det må lages en plan for å sikre at natur tas vare på.
NYHETER Administrasjonen i Trysil vil søke midler til tiltak for å øke sykkelbruken i kommunen.
NYHETER For to år siden ble Kjell Arne Hubred «Trysilkonjakkens far». Nå har han blitt «fadder» til både en rødvin og en hvitvin også.
NYHETER Politiet i Trysil trenger publikums hjelp etter at en ung gutt ble ranet utenfor Trysilsenteret lørdag.
NYHETER Trysils nye utsmykking «Snøkrull» som skal stå ved innkjøringen fra Trysilvegen, kommer ikke på plass før etter 1. oktober.
NYHETER 28,9 prosent av alle kontrollerte tungtransporter fikk kjøreforbud da det var storkontroll på Østby denne uken.
NYHETER Trysil videregående skole mister fagtilbud både innenfor Kokk og servitør, samt barne- og ungdomsarbeiderfag for neste skoleår. Idrettsfag hang også i en tynn tråd.
NYHETER Tor Erik Skramstad (41) blir ny butikksjef på Copp Marked Engerdal til sommeren. Han gleder seg stort til dette. Samtidig slutter han også med cateringbedriften sin.
NYHETER Engerdal kommune er en av ni kommuner som er nominert til prisen Norges musikkommune i 2017.