NYHETER Trysilfjellet «tyvstartet» vintersesongen med strålende forhold, over 2000 gjester i bakken, og ble kåret til beste skisted og beste skihotell.
NYHETER For første gang i historien har en nordmann tatt gull i en av grenene i Quiz-EM. Thomas Kolåsæter og «Team Europalia» vant klubbkonkurransen i årets mesterskap. Tryslingen ble nummer 7 individuelt av Europas 204 beste spillere.
NYHETER Formannskapet i Engerdal har gitt klarsignal om å starte utbyggingen av Engerdal Torg, med tilhørende sju leiligheter, dagaktivitetssenter og næringsarealer.
NYHETER Mannen fra Trysil som er dømt til 15 års fengsel for drap, har valgt å vedta dommen.
NYHETER Først var det konjakk i Frankrike. Så ble det viner fra Italia. Nå har interessen for både godt drikke og musikk ført Kjell Arne Hubred til vingården i Italia – der han sammen med en gjeng italienske rockere både spiller og er med i musikkvideo.
NYHETER Etter 41 år med Trysil septikservice parkerer Karl Gleditsch (72) septikbilen for godt. Nå er det skogen som skal få mer oppmerksomhet. På den måten er ringen sluttet.
NYHETER Frivilligsentralen, kirken og Hedmark Røde kors trenger flere besøksvenner i Trysil.
NYHETER Elevene bak bedriften Trysild anslo først å lage og selge 60 lys. Nå er de usikre på om de har laget nok med 750!
NYHETER Kjøkkenet på samfunnshuset i Nybergsund var ikke oppgradert siden huset var nytt i 1960. Nå har vaktmester Bjørn Karlsmoen gjort noe med akkurat det.
NYHETER I Trysil kommune er kvinner dobbelt så mye sykemeldt som menn.
NYHETER Til helgen starter alpinsesongen i Trysil. Bakke 15 og seksseteren T2 fjellekspressen åpner.
NYHETER «Lundgubben» Erik Lund gikk hen og tok sølv i årets Norgesmesterskap for rakfisk.
NYHETER 18 av kommunestyrets 25 medlemmer har sagt at ordfører, varaordfører og rådmann kan vie par borgerlig i Trysil på steder de finner det passende.
NYHETER Trysil kommune vil ikke ta imot støttepenger for ulvekommuner når de ikke får bruke pengene til opphavsundersøkelse.
NYHETER Stabbursknappen i Søre Osen blir en av Trysils toppturer neste år.
NYHETER Engerdal Snøscooterforening er i full gang med å klargjøre åtte mil snøscooterløyper til vinteren, for å by på Sør-Norges mest eksklusive løyper.