NYHETER For første gang i historien ble det norsk seier i EM i Quiz. Thomas Kolåsæter var på vinnerlaget, og gjorde seg sterkt bemerket individuelt også.
NYHETER Trysil Begravelsesbyrå AS legger ned driften en gang før nyttår. Dermed er den 60 år gamle familiebedriften snart historie. Fortsatt er tre generasjoner aktive i bedriften, med både Anna (92), Yngvar (72) og Stine Akre (46).
NYHETER Ola Stensby blir ny driftssjef i Trysil kommuneskoger KF fra nyttår. Han slutter samme tidspunkt som skogbruksleder i Trysil Engerdal for Glommen Skog.
NYHETER Etter 18 år i selskapet, blir Leikny Solvang daglig leder for Eggen Media. Med på laget får hun med seg Runa Eggen, Anette K. Hartvigsen og Thomas Moen Rønning.
NYHETER Lillian Melby har bakt lefser, stomp og julekaker for andre i over ti år. Nå har hun etablert bedrift for tradisjonsbaksten - og regner med å bake lefse av et halvt tonn potet i år. Som blir bare et av minst 20 slag.
NYHETER Engerdal fjellstyre skal torsdag kveld behandle 16 saker av forskjellig karakter og størrelse. Det er alt fra kjøp av tomteareal til bruk av metallsøker.
NYHETER To hytteeiere har fått midlertidig bruksendring for hyttene sine til bolig så lenge de selv er eiere av stedene.
NYHETER Det nye ungdomsrådet i Trysil har hatt sitt første møte med konstituering og opplæring, og de unge ser fram til å jobbe til beste for kommunen.
NYHETER Han har vært med på 1.550 forestillinger gjennom 31 år. Nå er Martin Myhr klar for 32. sesong med Putti Plutti Pott – og gleder seg fortsatt til årets førjulstradisjon.
NYHETER Det er fem år siden Stina og Bjørn Lundberget startet begravelsesbyrå i Trysil. 450 familier har blitt hjulpet til å ta et trygt og verdig farvel. Nå har de doblet staben.
NYHETER Læreplassgarantien skal gjelde for alle tryslinger som velger fagopplæring og som har bestått alle fag.
NYHETER Grendefolk og besøkende fikk en flott opplevelse når tyske Nato-soldater inviterte til kaffe og omvisning i maskiner ved samfunnshuset i Jordet.
NYHETER Engerdal kommune inviterer alle på Drevsjø til et stedsutviklingsmøte, for å få innspill fra flest mulig.
NYHETER Ap SV og Sp fikk det som de vil: Kommunestyret har vedtatt å fortsette å jobbe med Kvetunprosjektet, men det brukes likevel et år på å utrede blant annet trafikksituasjonen og arealbruk.
NYHETER Kommunestyrets flertall sa et endelig nei – så vidt – til å gi kunstgress-støtte til Nybergsund idrettslag.
NYHETER Festivalen «Heme dine» har vært arrangert bare tre ganger, men allerede fått så godt rykte at de er nominert til årets arrangør av FolkOrg - for andre gang!
NYHETER Malin Jonsson har vært artist i snart 20 år, men julekonsert har hun aldri holdt. Når hun nå debuterer på «julescenen» er det med god hjelp fra musikalske venner, og inntektene går til Kirkens Bymisjon.
NYHETER I sommer er det gått 40.000 turer i Trysil. Aller mest besøkt er Skagsvola med 9.000.
NYHETER I 10 år har Skiguiden i Dagens Næringsliv (DN) rangert Norges beste alpinanlegg. Hemsedal har vunnet kåringen hver gang. Trysil kom på andreplass.
NYHETER Busslommen ved biblioteket har stått klar en god stund, men sperret med bukker fordi man venter på leskur,. Nå åpnes den imidlertid.
NYHETER Ca 300 store og 300 små venner storkoste seg på Radisson under årets Hallo Venn.
NYHETER I løpet av sju år vil Trysil kommune alene trenge 128 nye ansatte. Både offentlig og privat næringsliv lokalt er avhengige av at ungdommen utdanner seg og vil bli.