NYHETER NM-cup første kvalifiseringsrunde mellom Engerdal og Løten må spilles i Alvdal pga snøforhold.
NYHETER Fotballkampen mellom Nybergsund IL og Kjendislaget lørdag flytter inn på grunn av frost.
NYHETER Da fristen for å innlevere anbud på Engerdal Torg gikk ut 16. februar hadde det ikke kommet et eneste anbud. Derfor må kommunen se på anbudsdokumentene på nytt, og eventuelt se på andre løsninger.
NYHETER Trysil Ap fikk fylkesårsmøtet med på mange store og viktige saker. Blant annet ble det tommelen opp for en landsomfattende ordning med gratis barnehage, samt mat for alle på skolen. Og ny ulveforvaltning.
NYHETER Det jobbes for å etablere en referansegruppe for å fortsette arbeidet med å utarbeide egen frivilligpolitikk for Trysil kommune.
NYHETER Øyvind Skogly Pedersen og Vegard Svingen lanserte i begynnelsen av mars sin nye humorserie. Nå har de lesere over nær sagt hele verden og har blitt lastet ned tusenvis av ganger.
NYHETER Det er forventet 60.000 personer i Trysil påskeuka, og de to påfølgende ukene er det også mange som tar skiferie i Trysil. Politiet og næringa er klare.
NYHETER I fjor var det 79 gårdsbranner i Hedmark. Det er 33 mindre enn året før.
NYHETER Prosjektet «Grensevilt» har de tre siste ukene merket åtte ulv, to jerv og 21 elg i grenseområdet. Både i Varåa og Flisberget har nye ulvepar etablert seg.
NYHETER Det ble hjemmeseier i skjoldkonkurransen på Hallgeirsprinten også i år, selv om flere andre skoler og barnehager hadde mobilisert for å puste Vestre Trysil i nakken.
NYHETER Thomas Kolåsæter har akkurat gitt ut sin andre spørrebok for barn, og en spørrebok for voksne er like om hjørnet. Med det har tryslingen gitt ut 7 spørrebøker.
NYHETER Med over 130.000 kroner samlet inn har Trysilrussen slått alle rekorder for Krafttak mot kreft.
NYHETER Trysil Ap reiser på fylkesårsmøtet med sekken full av forslag til store og viktige saker. De håper blant annet på en landsomfattende ordning med gratis barnehage og SFO, samt mat for alle på skolen.
NYHETER Interessen er stor og spørsmålene er mange omkring etableringen av vindkraftverket Austri Raskiftet. Søre Osen Grendeutvalg har - godt hjulpet av både Austri og kommunen - etablert et besøkssenter som kan gi svar på mye.
NYHETER Innlandet politidistrikt vil prioritere innsatsen mot vold og seksuelle overgrep mot barn inneværende år. I tillegg kommer etableringen av dyrepoliti. Det skjer etter at etaten fikk 24 nye årsverk.
NYHETER Nybergsund idrettslag kan skryte av Trysils beste serveringsutsikt når de åpner dørene på 1132.