NYHETER Hos Gudmund Waldal på gården Aspnes har 22 voksne hjorter funnet seg godt til rette, og så langt har sju kalver vist seg fram for eieren.
NYHETER Trysil kommune og Arbeidstilsynet har inngått samarbeid for å rydde opp i arbeidsmarkedet lokalt.
NYHETER I sommer kaster engerdølene seg på trenden med Stolpejakt. Fra første juli er 50 stolper klare på Drevsjø.
NYHETER Gamle musikkopptak fra Engerdal gis nå ut på cd. Det eldste opptaket er helt fra 1922.
NYHETER Mange ville være med på åpningen av en «ny» og utvidet lekeplass på Prestegardsjordet, som er en gave fra Kvinnenettverket i Trysil.
NYHETER Knut Storberget blir Fylkesmann for storfylket i Innlandet fra 2019.
NYHETER Det nærmer seg den store ljåslåtthelga i Fjellbygda ved Østby. For 12 gang skal Trysilmesteren i ljåslått kåres, og for åttende gang kjører de kurs dagen før.
NYHETER Det ble rene helaftens kulturforestilling da tiende klasse ved Trysil ungdomsskole sa takk for seg før sommerferien.
NYHETER «Hele» Landsjøåsen gjør seg klare til å servere det som må være et av landets største loppemarkeder – som varer en hel måned til endes.
NYHETER For 65 år siden var det flere tryslinger som gikk ut av Bjerkely folkehøgskole på Arneberg. De siste fem årene har klassekamerater fra hele fylket møttes igjen, og i år var det Trysil som var treffsted.
NYHETER Skistar har åpnet sommerens sykkelheis som skal være åpen dobbelt så mye som i fjorm og introduserer samtidig trysling-priser for sommerpass.
NYHETER Det var artister fra alle verdenshjørner og med all verdens storslåtte talenter som serverte sirkus i Tørberget rett før skoleferien.
NYHETER Rovviltnemndene i Hedmark, Oslo, Akershus og Østfold går inn for å ta ut også Slettåsflokken, blant opp til 36 ulv til vinterens lisensjakt.
NYHETER Engerdølene har gått mann av huse for å gjøre bygda fin til sommeren.
NYHETER Moelven Trysil og Trysil Fjernvarme har fått kjøpe tomta på Slettmoen. Mye av planleggingen er allerede gjort, og de håper på byggestart i høst og at flomvoll langs sagbruket kan være klar til å ta imot flommen neste vår.
NYHETER For Trysil og Engerdal innebærer politireformen foreløpig lite endringer. Lensmennene i kommunene er kommunens politikontakter.
NYHETER Akslingen til vannhjulet på Støa kanal har knekt og må repareres.
NYHETER Trysil kommune håper at barn fra skoler og barnehager kommer til Innbygda da dronning Sonja kommer for å motta Trysil-Knut prisen 31. august.
NYHETER Knut Hemstad fra Trysil måtte bli 90 år før han børstet støvet av en gammel drøm: Å hoppe i fallskjerm.