NYHETER Skolehelsetjenesten både på ungdomsskolen og videregående i Trysil har kommet seg på snap. Slik når de mange flere enn å bare ha kontortid.
NYHETER Innovasjonscampen gikk veldig bra i debutåret, og elevene hadde mange gode ideer. Aldri tidligere har det vært så mange på yrkes- og utdanningsmessa på Tryvis.
NYHETER Fjellheimen Leirskole fikk tildelt Miljøfyrtårnsertifikat på kommunestyrets møte 14. september. Det er en vel fortjent pris for mye arbeid opplyser kommunen.
NYHETER Aktiv mot kreft inviterer til åpen burdagsfest, og
NYHETER Engerdal Østfjell AS, hytteeierforeningen og grunneiere er langt fra enige om hvordan man skal få til drift igjen i alpinbakken.
NYHETER Nå er det forbindelse mellom øst og vest i Strandbygda. Vaierne som skal bli ny Strandvoldbru begynner å komme på plass.
NYHETER I forbindelse med at brannvakthytta reåpnes, kommer Bjarne Brøndbo og spiller gratiskonsert fra Trysilfjellets øverste punkt.
NYHETER Endelig «begynner det å snø» i Trysil først i oktober. I alle fall skal skulturen snøkrull avdukes 6. oktober.
NYHETER Artistene har valgt låter og er i full gang med å øve inn hverandres musikk på sitt eget vis. Billettsalget til «Hørr gang vi træffes» er overveldende bra.
NYHETER Thomas Kolåsæter er igjen norsk mester i quiz. I norgesmesterskapet tok han til og med trippel seier. Han har med det totalt 14 NM-gull.
NYHETER Arne Moren og Bjørn Gunnar Smestad i Trysil ber vegmyndighetene om å kutte ut saltinga og heller finne andre måter å skape veg-grep på.
NYHETER Grendeutvalgsleder Vidar Lindstad har vært foreslått som kandidat til «Årets sunding» i mange år, men har ikke latt grendeutvalget kåre ham. Helt til i år, da sambygdingene kuppet hele kåringen.
NYHETER I fjor samlet Demensaksjonen inn 111.000 kroner i Trysil. Nå er de i full gang igjen.
NYHETER Affa Mussa Mohammed og Olav Tangen har blitt gode venner gjennom Affas jobb i hjemmetjenesten. Språktreningsplass har vist seg å være en effektiv måte både for å lære språk og få jobb. I avdeling 3 har hele åtte fått jobb.
NYHETER Grambolia vel er godt i gang med å bygge seg eget grendehus, etter at Ingveig og Torbjørn Sørlie skjenket foreningen tomt og pengegave.
NYHETER Både Trysil og Engerdal kommuner har sagt ja til å søke Miljødirektoratet om støttepenger til ulvekommuner for å få en ny, uavhengig gransking av ulvens opprinnelse.
NYHETER Saken til Mia Lindstad i Nybergsund som ikke får dekket de eneste medisinene som holder hodesmertene i sjakk, engasjerer. Til nå er over 280. 0000 kroner kommet inn på innsamlingen, og fredag gir sambygdingene Alex Faldmo og Anne Sletmoe ti prosent av dagsomsetningen til Mia.
NYHETER Siste fredag før elgjakta blir det jaktmesse i Tørberget kirke. Det blir «jaktverd» med jägermeister og elgpølse, og ellers rom for å speile at jakta både er hellig, alvor og moro på en gang.
NYHETER For ungdom i Trysil er det mange veger å gå hvis de velger sin lokale videregående skole. Neste uke er det yrkesmesse, og den er åpen for alle.
NYHETER Trysil fjernvarme har funnet noe av feilen på nettet som har forårsaket lekkasje av varmtvann.
NYHETER På fem år har antall skigjester fra England til Trysil vokst med over 300 prosent. Nå satses det videre for å få engelskmennene til å komme større del av vintersesongen.