NYHETER Fotballspiller Semming Graff Nygård har havnet midt i en kontraktskamp mellom Nybergsund IL og Trysil Fotballklubb på et tidspunkt hvor han begynte å få igjen motivasjonen til å spille fotball igjen.
NYHETER Pensjonister fra Trysil og Engerdal satte hverandre i stevne på årets eldrekonferanse som i år ble holdt i Engerdal.
NYHETER i 80 år har kvinneforeningen i Snertåa bidratt til fellesskapet i grenda. Totlt nslår de at deres bidrag har passert 400.000 i rene penger,
NYHETER Destinasjon Femund Engerdal får 198.000 kroner for markedsføring av fiske og friluftsliv i 2019.
NYHETER Trysilungdommen bryr seg om klima og miljø. Elever fra barne- og ungdomsskolen i bygda møtte opp foran rådhuset til en tre timers streik, hvor håpet er å få politikerne i tale og får dem til å forstå alvoret.
NYHETER Kristina Muruåsen og Martine Stenseth er blant elevene ved Trysil ungdomsskole som velger å streike for klimaet fredag.
NYHETER Malin Karlsmoen elsker jobben sin på Shell i Trysil – så mye at hun gjerne stikker innom jobben på fridager. Engasjementet synes både i veksten på stasjonen og trivsel både hos kolleger og kunder. Nå er hun kåret til årets medarbeider i Shell i Norge.
NYHETER Lørdag fikk interessenter det første innblikk i hvordan Trysil Alpine Logde blir. Det er stor interesse for byggeprosjektet som har 144 boenheter i første byggetrinn.
NYHETER Ordfører Lars Erik Hyllvang tror at bakgrunnen for Engerdals opprettelse vil være grunnen til at Engerdal fortsatt vil være en egen kommune i framtiden.
NYHETER Engerdal kommune har bedt om råd og faglig støtte fra Fylkesmannen i Innlandet. Fungerende rådmann Terje Vestad ser etter et møte positivt på å få rigget et prosjekt for å se på mulighetene Engerdal kommune har for å ta seg inn økonomisk.
NYHETER SkiStar presenterer det beste halvårsresultatet i sin historie. Resultat etter skatt er 87 millioner SEK bedre enn foregående år.
NYHETER Trysil trenger flere fagfolk med kompetanse innen rehabilitering. I øyeblikket er det to personer som har den type kompetanse i kommunen.
NYHETER Stine Akre står på topp hos SV etter at de har hatt sitt nominasjonsmøte før valget. Nå håper de å doble antall representanter i kommunestyret.
NYHETER Filminnspillingen av Fjols til fjells har allerede fått mye god hjelp fra folk som stiller som statister. Fredag blir den aller største statistscenen, og det er fortsatt mulig å bli med.
NYHETER Engasjementet rundt sentrumsplanen er stor. Kommunen inviterer til åpent folkemøte 26. mars
NYHETER Destinasjon Trysil har satt inn støtet for å få flere bedrifter, lag og foreninger til å bli medlemmer. Siden jul har medlemstallet økt fra 182 til 195.
NYHETER Næringsdrivende i Trysil sentrum er ikke i tvil: Skal vi ha vekst i sentrum, må det bygges flere boenheter der. Da blir det riv ruskende feil å stoppe byggeprosjekter som allerede er godt i gang med planleggingen.
NYHETER Med en temperatur på bare – 4 var det absolutt mulig å kose seg, selv om været var overskyet på Drevsjø under det årlige skilek-arrangementet Hyttelva Open.
NYHETER Årets VM i Masters ble innbringende for Kjell Aurmo (76) fra Trysil: Etter tre øvelser kunna han ta tre medaljer med seg hjem til Trysil.
NYHETER Trysilrussen er veldig godt fornøyd med å ha passert 100.000 kroner innsamlet til Krafttak mot kreft, men skulle gjerne ha slått rekorden fra i fjor, og gjør en sisteinnspurt i håp om å komme i mål.
NYHETER Fjols til fjells-regissør Petter Holmsen er midt i filminnspillingen og strålende fornøyd med Trysil: Trysil er som et lite hollywood, sier han.
NYHETER Trysil Mandskor har spredt musikk, humor og glede over store og små anledninger i flere mannsaldre, og nå benytter de påsken til å la publikum bli enda bedre kjent med seg.
NYHETER Prosjektet som skal få villaksen tilbake til Trysilelva er løftet opp på høyeste politiske nivå. Nå er klima og miljøminister Ola Elvestuen involvert i planene.
NYHETER Byggfagelever på Tryvis har bygget nesten alle kulissene til Fjols til fjells - også en hytte som står sentralt i handlingen.
NYHETER Nasjonalparkstyret med ordfører Lars Erik Hyllvang fra Engerdal jobber for å få i stand en varig scootertillatelse for de fem bosettingene i Nasjonalparken.
NYHETER Trysilrussen er veldig godt fornøyd med å ha passert 100.000 kroner innsamlet til Krafttak mot kreft, men skulle gjerne ha slått rekorden fra i fjor.
NYHETER 67 år gamle Zhila Noorbakhosh har gitt avkall på alt fordi hun ikke tør å returnere til hjemlandet.
NYHETER Destinasjon Trysil arrangerer Personalfestival for å gi ansatte i Trysil et ekstra motivasjonsløft inn mot sesongens travleste tid.
NYHETER Med støtte fra Engerdal kommune ble det eget firma på Thomas Elvedal da det ble for tøft for familien at han pendlet mellom Engerdal og Trondheim for jobb.