KULTUR Det ble holdt tidenes første tacomesse i Engerdal kirke nylig. Det skjedde sammen med konfirmantpresentasjon og høsttakkefesten.
KULTUR Inge Haugen har lenge tenkt på å lage en intimkonsert med Jularbomusikk. Nå gjør han alvor av tankene.
KULTUR I årets høstutstilling presenterer Trysil kunstforening en kunstner som aldri har vært i Trysil før.
KULTUR Den er ca. 350 år gammel og har stått i fire ulike kirker. Siden kirken i Tørberget siden ble åpnet i 1933 har den vært fast inventar der. Nå må det tas grep for at tørbergsingene skal ta vare på altertavla si.
KULTUR I Østre Trysil feirer de hesjing og gamle slåttetradisjoner tre dager til endes. To av dem er unnagjort for lengst, og den tredje kommer til helga.
KULTUR Ellen Fauske på Semmings har sørget for å redde det som trolig er kommunens eneste gamle kvennhus.
KULTUR I år er det 500 år siden Martin Luther satte sine 95 teser på kirkedøra i Wittenberg. Det har betydd så mye for både kirken og samfunnet som helhet at kirken i Trysil skal feire flere uker i høst.
KULTUR Trysil Engerdal museum har hatt mer besøk i år enn i fjor. Men på Sørlistøa har besøkstallet gått noe ned.
KULTUR Filmen «Kongens nei» ble tildelt ikke mindre enn åtte Amandapriser og er dermed Norges mestvinnende film. Den var nominert i hele 12 kategorier.
KULTUR Historien til skandinaviske skogfinner er utgitt på fem språk fra før. Nå har den også kommet i norsk drakt.
KULTUR Kirsten Winge elsker å høste og plukke av naturens råvarer og lage spennende retter med dem. Nå har lidenskapen blitt bok, med solid fotohjelp fra mannen Arne Nohr.
KULTUR I år er det tiårsjubileum for rockaround rumble i Trysil, med både biler og musikk på menyen.
KULTUR Det startet traurig på Engerdalsdagene med gretne værguder. Men en strålende lørdag gjorde at grå start ble glemt fort.
KULTUR Kopparleden teaterlag presenterer «Anna i Ødemarken» for fjerde gang, men med ny regissør og noen nye folk på scenen blir det en ny opplevelse både for team og publikum. Aldri før har forhåndssalget vært større.
KULTUR For 100 år siden så Grøndalen Idrettslag dagens lys. I helgen skal 96 personer være med og feire jubilanten.