KULTUR Det er ni år siden sist, men torsdag kom Sigmund Løvåsens nyeste bok, og han lanserte den på biblioteket hjemme i Trysil.
KULTUR Jan Lans har vært dirigent for Under Girstakken siden de startet opp, men nå overlater han regien til Anette Solberg.
KULTUR Kokken Hans Jørgen Sørensen og koret Joy to the world går sammen for å servere sjuretters med musikalske hvileretter i høst.
KULTUR Rundt 20 barn skal være med og synge for Skjæraasenprisvinner Kari Bremnes under festforestillingen på Skjæraasendagene.
KULTUR Jordet sanglag er i ferd med å starte opp etter ferien og håper på flere sangfugler i nordre.
KULTUR Denne uken startet Trysil kulturskole opp igjen. I år er det 225 elever med i kulturskolen – og i tillegg er det 60 elever som har korps i skolen.
KULTUR Det ble smekkfullt i Gammelskula da Camilla Granlien og Åsne Flyen serverte dyr og rare kjerringer til unga.
KULTUR Gutulia åpner sesong lørdag 30. juni, og deretter går det slag i slag med sju arrangementer, før det blir offisiell markering lørdag 25. august med Klima- og miljøminister Ola Elvestuen tilstede.
KULTUR Engerdal pensjonistforening har vært på tur i Granberget og testet stier, samt fått historisk informasjon om grenda. Det var et ledd i Verdens aktivitetsdag, litt forsinket.
KULTUR Uten at hun i det hele tatt var klar over at hun deltok, fikk Solvår Schjøll andreplass i VM for ungdomsfotografer!
KULTUR Margrete Nordmoen kommer med plateslipp under Landskappleiken på hjemmebane i Trysil fredag 29. juni. Den har tittelen «Skal du langt?»
KULTUR Det er sju år siden Sigmund Løvåsen sist ga ut bok. Nå er Trysilforfatteren klar med noe nytt - og denne gangen er det dikt han gir ut.
KULTUR Tirsdag 22. mai var det stiftelsesmøte for Fortidsminneforeningen Trysil og Engerdal.
KULTUR Hilde Drevsjømoen og Kopparleden Teaterlag er klare for nye eventyr. Til sommeren kommer «Bismak av blod», som er en mord-til-ølet forestilling.