KULTUR Håkan Stengrundet har ikke spilt aktivt på nesten 30 år men har ikke glemt kunsten: Da Trysil sjakklubb inviterte til simultansjakk slo han alle konkurrentene sine.
KULTUR Nordre Trysil historielag arrangerer bokbad og litteraturkveld i Jordet samfunnshus med lokale forfattere.
KULTUR Tone Hulbækmo og Hans Fredrik Jacobsen har ny konsertforestilling som de tar med til Trysil.
KULTUR De kaller seg talentløse odelsgutter, men talenter har de i stort monn om enn på andre arenaer, Anders og onkel Håvard Lillebo. I helgen skal de slå seg litt løs i Hylleråsen i både ord og toner.
KULTUR For første gang arrangeres det en kulturskoleuke i Trysil. Her blir det workshop og konserter både i sentrum og grender, samt mange gode tilbud.
KULTUR Håkan Stengrundet har ligget i «sjakkdvale» lenge, og når han nå først våkner fra dvalen er det til mesterskap der «hele Trysil» skal spille mot ham.
KULTUR Alvor og abligøyer for annenhver takt. Publikum i Hagelund fikk alt de ønsket seg og litt til da Halvdan Sivertsen og Engeren sanglag inviterte til storkonsert i Trysil.
KULTUR Kulturkommunen Trysil har et luksusproblem når det kommer til å velge hvem som har fortjent årets kulturpris. Det er mange sterke kandidater. I år er det forfatter Sigmund Løvåsen som fikk enstemmig applaus.
KULTUR Hans Ola Østby (snart 22) tok Trysils fineste bilde med tema «Vann». Nå gleder han seg til separatutstilling i Morensalen.
KULTUR Til helgen fylles Radisson opp med musikk og dans i ethvert hjørne: Det er tid for Trysil Treff for 34. gang.
KULTUR Halvdan Sivertsen har ikke spilt i Trysil siden han fikk Skjæraasenprisen i 2002, men nå kommer han tilbake.
KULTUR Odd Nordstoga har spilt i Landsjøåsen to ganger før, men nå skal han inn på Åsvang og spille på høstens store kulturkveld i søre.
KULTUR For tredje gang skal pensjonistene i Trysil få muligheter til å vise fram hva de holder på med av kunst og kultur.
KULTUR Det var en stor suksess da Trysilvassdragets skogeierlag arrangerte kulturvandring mellom Drevdalen og Flendalen. Det kan bli opptakten til et nytt aktivitetstilbud i Trysil.
KULTUR Svein Andersen ivrer etter at også andre skal kunne benytte seg av metodene som har hjulpet han i prosessen det er å komme tilbake etter et hjerneslag.
KULTUR Hjemme hos Knut Åsheim (95) er det meste autentisk - og der henger kunstneriske utgaver både av lokale kjendiser og storheter som Mona Lisa.
KULTUR Det er ni år siden sist, men torsdag kom Sigmund Løvåsens nyeste bok, og han lanserte den på biblioteket hjemme i Trysil.
KULTUR Jan Lans har vært dirigent for Under Girstakken siden de startet opp, men nå overlater han regien til Anette Solberg.
KULTUR Kokken Hans Jørgen Sørensen og koret Joy to the world går sammen for å servere sjuretters med musikalske hvileretter i høst.
KULTUR Rundt 20 barn skal være med og synge for Skjæraasenprisvinner Kari Bremnes under festforestillingen på Skjæraasendagene.
KULTUR Jordet sanglag er i ferd med å starte opp etter ferien og håper på flere sangfugler i nordre.