Få full tilgang til Lokalavisa - Les så mye du vil for kun 1 kr første måned.
NYHETER Hugo Valentino Berg har store planer for utviklingen av tomta, og Trysil bil har blitt en viktigere del av framtida enn først ansatt.
NYHETER Torsdag gikk flagget til topps i Bekkevegen i Trysil: Endelig - etter 45 års venting - ble det asnfalt på vegen!
NYHETER Innlandet politidistrikt får 12 nye stillinger som havner i Hamar, Gjøvik og Lillehammer.
NYHETER Ny leder, fulle ordrebøker og fire tidligere ansatte som har «vendt hjem»: Det er gode tider hos Trysil bil.
SPORT Engerdals A-lag er på trenerjakt. Kim Arne Enger legger fotballskoa på hylla etter 20 år som både spiller, hjelpetrener og trener.
NYHETER Bjørn Nysveen har laget en ny film om Vidar Sandbeck i anledning tusenkunstnerens 100-årsjubileum. Nå kommer han til Trysil for å snurre film.
NYHETER Trysil ungdomsklubb er populær som aldri før og besøkstallet har økt kraftig. Nå ønsker ungdommene seg enda mer klubb, aller helst på fredager.
NYHETER Tørberget menighetsråd følger opp fjorårets suksess og innkaller til nok en jaktmesse.
NYHETER De 12 ansatte ved Tine i Nybergsund lager pultosten som er mest populær hos publikum: På pultost og akevittfestivalen i Løten ble to av deres oster kåret som nummer en og to av publikum.
NYHETER Trysil kommune investerer fem millioner kroner i nytt renseanlegg i Tørberget.
NYHETER Skistar bygger nytt barneområde ved skihytta, som erstatter den gamle bamsebakken.
NYHETER Kari Stenrud i Trysil har hatt epletrær i 25 år, men sommerens avling har overgått alle forventninger: 82 kilo epler - fra to trær.
NYHETER Opplandske HV-distrikt 05 har vært på Drevsjø asylsøkermottak for å informere om Nato-øvelsen Trident Junktura 2018. Og det ble forsikret at det ikke var farlig.
NYHETER Et enstemmig kommunestyre i Engerdal gikk inn for å gi Martin Waldal støtte til håndteringsanlegg av hjort.
NYHETER Bjørn Dæhlie har nå lagt ut hytta si i Trysilfjellet Sør til salgs med prisantydning 12,9 millioner kroner.
NYHETER Fiskestien langs flomvollen er åpen for ferdsel, men Moelven Trysil ønsker av sikkerhetsmessige grunner ikke at folk beveger seg inne på anleggsområdet.
NYHETER Først endret de vedtektene, så ga kommunestyret i Engerdal Tore Omang etablererstipend på 100.000 kroner.
NYHETER Familien Skogstad og Linstad har vært på rypejakt med klare oppgavefordelinger, selv om bare en fikk kort og kunne ha med hagle. Men alle storkoste seg.
SPORT Sundet tapte 2–0 i Alta, etter at det sto 1–0 til pause. Tidligere sundetspiller Juan Manuel Cordero Santana scoret for Alta.
SPORT TFK måtte reise hjem fra Eidskog med 2-1 og tap mot bunnlaget i sør. Ved pausen vars tillingen 1-0.
KULTUR Det er ni år siden sist, men torsdag kom Sigmund Løvåsens nyeste bok, og han lanserte den på biblioteket hjemme i Trysil.
NYHETER Med fanfare og innbudte gjester til stede ble mange arbeidsplasser i Trysil tryggere torsdag: Flomverket som skal sikre sagbruket både mot flom og som bidrar til sikrere trafikkutvikling, ble åpnet.
NYHETER Trysil kommune er i gang med prosjektere mulighetene for å tilbakestille prestegarden som prestebolig.