Få full tilgang til Lokalavisa - Les så mye du vil for kun 1 kr første måned.
NYHETER Trysil folkebibliotek er klare for en ny runde med sommerles. De håper mange unge benytter ferien til å kose seg med gode bøker.
NYHETER Etter en fantastisk vinter er Trysil nå klare for det som de spår vil bli tidenes sommersesong. 25. mai åpnet Trysil Gullia med nesten 17 kilometer med tilrettelagte sykkelstier.
SPORT Friidrettsgruppa til Trysilgutten er i gang for sesongen, og ønsker å vise at friidrett er noe for alle .Derfor inviterer de til en familekveld.
KULTUR Hilde Drevsjømoen og Kopparleden Teaterlag er klare for nye eventyr. Til sommeren kommer «Bismak av blod», som er en mord-til-ølet forestilling.
NYHETER Se! Jeg fant! er tittelen på forestillingen som Teater Innlandet viser i Engerneset samfunnshus fredag 1. juni.
NYHETER Hedmark har i 2018 fått 13 millioner kroner til forebyggende og konfliktdempende tiltak for utmarksbeite for husdyr. Nesten halvparten skal gå til hjemmebeite.
NYHETER Midt-Hedmark brann og redningsvesen har satt et totalforbund mot bruk av åpen ild i nærhet av skog og mark nå.
NYHETER Oslo tingrett har slått fast at lisensjakta på ulv i vinter, var fullt lovlig.
NYHETER Unga i Søre Trysil har vært skikkelig spreke i vinter: De har vært så aktive at de har gått tur-retur Roma!
NYHETER Tirsdag 15 mai på ettermiddagen brøt det ut brann i Engerdal sentrum. To eiendommer var berørt. Frivillig innsats reddet trolig fra en langt større brann.
NYHETER Boka «Ein fjellgard» som Halvor Floden ga ut i 1968 har vært umulig å få tak i lenge. Nå blir den utgitt på nytt av lokale ildsjeler.
NYHETER Trysil vassdragets skogeierlag undersøker mulighetene for gjeddefiske som turistattraksjon. Ulike vann skal ses nærmere på, og det trengs gjedde på over meteren for å ha et skikkelig tilbud.
NYHETER Når elgfestivalen nå skal arrangeres for femte gang, blir det både elg og fløting som har fokus
SPORT Poeng ble det, men ikke tre som Engerdal hadde håpet på i den første hjemmekampen hjemme i Heggeriset.
NYHETER Det var en festdag av en annen verden da Strandvoldbruas venner endelig kunne inviterer folk til å krysse Trysilelva på ny bru.
NYHETER I Trysil var det 16 17. maiarrangementer og i Engerdal 7. Det betyr mange feststemte store og små over alt.
SPORT Trysil Fotballklubb har pusset støvet av tidligere keeper Per Anders Engerbakk, og han holdt nullen mot Ridabu, og tryslingene innkasserte tre poeng.
NYHETER Trysil Bryggeri har nå lansert sitt nyeste tilskudd til øl-produktene sine. Det bærer navnet til den sagnomsuste «Stomp-Jon» på Støa Kanal.
NYHETER 10.000 eiendommer i Trysil skal takseres i løpet av sommeren. Både boliger, fritidsboliger og næringsbygg skal besøkes.