Få full tilgang til Lokalavisa - Les så mye du vil for kun 1 kr første måned.
NYHETER På drøye to år har antall meldinger til barnevernet i Trysil økt med 133 prosent, og i Engerdal 86 prosent. Økt arbeidsmengde gjør at barnevernet trenger flere ansatte. Hvis ikke blir de tvunget til å prioritere strengere.
NYHETER Utbyggingen av Raskiftet vindkraftverk overskred verken tidsskjema eller budsjett. Onsdag ble kraftverket offisielt åpnet av olje og energiminister Kjell-Børge Freiberg.
NYHETER Siden åpningen har Radisson Blu hatt 848.000 gjestedøgn og både gjester og ansatte fra hele verden. Lørdag kan de feire sine første ti år som hotell i Trysil.
NYHETER Trysilordfører Erik Sletten er ekstra blid for tida: Denne uken bikket innbyggertallet i Trysil 6.600.
NYHETER Både ordfører Erik Sletten og næringssjef Gro Svarstad lot seg imponere etter et besøk der de ble bedre kjent med Trysil montessoriskole. Både størrelsen på skolen, pedagogikken og ikke minst at det serveres varm lunsj hver dag falt i deres smak.
NYHETER 11 av 23 navn på Aps nominasjonsliste før valget er nye.
NYHETER Neste uke åpner Kari og Anders Wassgren dørene til brewpub og restaurant på Trysil hotell. Nå har de hånd om både bakeri, bakeriutsalg, hotelldrift og restaurantdrift.
NYHETER Sven Pettersen ble overrasket av både datter, søster og barnebarn da han fikk utdelt frivilligprisen fra Trysil kommune.
NYHETER Snorre Lillebo (62) er nominert som ordførerkandidat for Engerdal Arbeiderparti til det kommende valget. Varaordførerkandidat er Tanja Køien Andersen.
NYHETER 112 personer var på audition for å være med i filmen «Fjols til fjells». Alle får være med - enten som statister eller i små roller.
KULTUR Like trofast som julenissen er årets store lokalkonsert i Trysil kirke i jula: Viser i vinterland arrangeres i år for åttende gang.
SPORT Etter sju år i Elverum har Stian Lund signert for Engerdal igjen, og for første gang spiller de tre brødrende Lund på samme lag.
SPORT Philip Georg Johansen gikk inn til en meget sterk tredjeplass i klasse G16 under rennet på Naderudstilen i helga.
KULTUR Malin Jonsson gir bort alle pengene som kom inn på hennes konsert i Trysil kirke til Kirkens Bymisjon. Det blir 58.500 kroner.
NYHETER Hedmark Trafikk åpner et nytt busstilbud mellom Nybergsund og Trysil Turistsenter.
NYHETER Malin Øvergård (11) har bokstavelig talt gitt av seg selv: Hun har spart håret sitt langt nok til å kunne klippe og donere til parykk.
NYHETER For 15 år siden startet menighetsrådet barnehage i Trysil. Det er en vital 15-åring som kan feire seg selv og at den forsatt er populær.
NYHETER Nå i helgen er det åpen audition til spillefilmen «Fjols til fjells». Trysling Ingrid Granrud Veiersted og kollega Nina Wikstøl fra Eckerbom Casting kommer for å ta imot alle som har lyst til å komme på audition.
NYHETER Trysilordfører Erik Sletten ønsker et sunt arbeidsmarked i Trysil og ønsker å bruke penger på et prosjekt for å jobbe mot akkurat det.
NYHETER Kari og Anders Wassgren gikk onsdag ut med nyheten om at de åpner ny restaurant og brewpub på Trysil hotel.