SPORT Årets Camp Trysil er den femte i rekken, og rundt 40 ungdom fikk lære av de beste. 14 av dem er våre egne, lokale talenter.
SPORT TFK-trener Sven Erik Sætre kunne si seg storfornøyd med femmålsseier mot Sander i helgen.
SPORT 86 barn og unge i Trysil brukte helgen på å bli enda bedre til å spille fotball.
SPORT Det var på nære nippet at Sundet ikke tok med seg poeng hjem fra Grefsen kunstgress i helgen.
SPORT I år arrangeres Utflukt for femte gang i Trysil. Og Utflukt nøler ikke med å kalle det for Norges største stisykkelfestival, og landets hyggeligste treff for stisyklister.
SPORT Engerdal fotball sikret et poeng med uavgjort hjemme mot HamKam rekruttene, som topper tabellen så langt i sesongen.
SPORT Nybergsund IL Trysil hadde en bra åpning på sin femte hjemmekamp for sesongen i 2. divisjon, og ledet med solide 2–0 til pausen. Men så raknet det i andre omgang.
SPORT Femundløpet har 50-årsjubileum i år. Og på start stiller to løpere som deltatt samtlige 50 ganger. Det er Bjørn Tvedt og Magne Martinsen.
SPORT Trysil Fotballklubb sikret seg et bortepoeng i 4.divisjon, etter uavgjort 3-3 mot Eidskog.
SPORT Da NMK Trysil arrangerte bilcross på Sæteråsen i helgen, var det hele 18 tryslinger og ti engerdøle på startstreken.
SPORT Engerdal fotball hadde nok bestemt seg for å gi hjemmepublikumet mer å juble for enn da de møtte Trysil. I helgen knuste de Moelv med 6–0.
SPORT Engerdølenes siste bortekamp på mange uker, ble av det slaget som de bestandig håper på: Spennende, tett og med seier til slutt. Da de møtte Domkirkeodden på Børstad kunstgress fredag endte kampen 2–3.
SPORT Karoline Moen Guidon (26) leverte et sterkt maratonløp i Stockholm, og satte ny personlig rekord med tiden 2,46,04 og en 10. plass.
SPORT Sondre Ensrud brukte 18-årsdagen sin på å kjøre seg til finalen i Rendalspokalen.
SPORT Klasse 10 b var suverent raskest da Trysil ungdomsskole arrangerte Tinestafetten.
SPORT Det ble et målløst oppgjør da «erkefiender» TFK og Engerdal møttes til årets første dyst i Engerdal.
SPORT Mats Åsheim (19) fra Slettås kjørte seg til pallplass i årets Eliterace.
SPORT 90 spillere var ny rekord for Femund Bridgefestival.
SPORT Engerdal klarte ikke sanke poeng i seriekampen mot Kongsvinger, men trener Kim Arne Enger ser mange positive sider ved laget.
SPORT Trysilgutten J 14 gikk like godt hen og vant hele Obos Vårcup. De tapte ikke en kamp i hele cuphelga.
SPORT Trysil Fotballklubb gikk på et nytt tap med 2–1 borte mot Domkirkeodden. På tross av mange sjanser klarte ikke TFK å omsette dem i mål.