SPORT 196 barn stilte på startstreken da Tour of Kids arrangerte sykkelløp i Innbygda.
SPORT Femundløpet arrangeres i år for 51. gang. Denne gangen er det kuttet ned til to distanser for å komprimere arrangementet.
SPORT Knapt noen visste at det fortsatt eksisterte, det er 40 år siden de hadde et møte. Nå er Engerdal IL endelig blitt historie.
SPORT Nybergsund tapte 0-1 mot Mjølner i helgen, og ligger nå under nedrykksstreken.
SPORT Trysil Fotballklubb tapte 0–2 for Kongsvinger 2, etter at det sto 0–2 til pause, og dermed øker avstanden på tabellen til teten.
SPORT Engerdal gikk på tap da de møtte Furnes borte i helga. Magnus Lagmannsveen sørget i site minutt for at engerdølene ikke gikk måltomme fra banen.
SPORT 93 barn fra første til sjetteklasse gikk på sommerens fotballskolefra TFK. Trenerne fra A-laget kan melde om lyse utsikter for framtidas Trysil-fotball.
SPORT Endelig ble det seier igjen for Engerdal. Hjemmelaget sendte HamKam 2 vestover uten poeng i sekken.
SPORT Nybergsund sikret seg tre meget viktige poeng hjemme mot Moss, og vant 2-1. Ved pause var stillingen 1–0.
SPORT Ingen av politikerne i formannskapet i Engerdal er enige med rådmannen om at kunstgressbane ikke skal etableres i kommunen.
SPORT 26 lag deltok på årets Tine-stafett i Trysil, der 10 A var raskets og var helt i rekordtid-grensen.
SPORT Nybergsund IL Trysil tapte 1–2 hjemme mot Alta, etter en kamp som hadde all mulig dramatikk. Straffe, rødt kort og skadet linjedommer var noe av innholdet i kampen.
SPORT Poeng ble det, men ikke tre som Engerdal hadde håpet på i den første hjemmekampen hjemme i Heggeriset.
SPORT For 40 år siden fikk Heggeriset stadion gressbane. Nå har fotballklubben investert og fått tribuner.
SPORT Trysil Fotballklubb tapte knepent 1–0 mot Lillehammer, selv om hjemmelaget fikk en spiller utvist etter 29 minutter.