SPORT Nicholas Mwesigye (28) og Diego Santa Cruz (35) er klar for Trysil Fotballklubb og 4.divisjonsspill. Begge har en fortid i Nybergsund, og skal nå få proffkontrakter i TFK.
SPORT Elias Grambo var best i det store Bogbakken under Kalfosslekene.
SPORT Lars Monsen kjørte inn til sjekkpunkt Drevsjø med stor margin til nestemann under Femundløpet 600. Det skjedde etter at han kjørte rett gjennom sjekkpunktet i Tufsingdalen.
SPORT Kjell Aurmo (75) var tre tideler unna trippelt gull i WorldCup i alpin for Masters.
SPORT Hilding Sponberg er 82 år, men det er ikke til hinder for at han debuterte i Marcialonga og følte seg pigg og fin etter 70 kilometer.
SPORT Tre unge tryslinger hadde en flott debut med freeski i Bærum. Og Preben Sæthre gikk helt til topps i sin klasse.
SPORT Hanna Hagevik Bakke fra Trysilgutten var raskeste dame, mens Vegard Øvrevik og Lars Bovold fra Østby ble klokket likt over mål som raskeste herrer.
SPORT Mina Ryen Storsveen (13)fra Vestre Trysil IL ble kretmester i sprint. Dagen etter tok hun sølv i 3 kilometer fellesstart.
SPORT Håvard Hansen fra Team Mosetertoppen gikk raskest i Trysil-Knut rennet i år, men klarte ikke rekorden fra i fjor.
SPORT Da Paralympics starter i Sør-Korea 9. mars, er det med Trysilgutten IL representert på startstreken i to ulike disipliner.
SPORT Pål Åge Joten (26) fikk denne sesongen plass på Team Synnfjell og er godt i gang med langløpene i Ski Classics. Målet er topp 50 sammenlagt.
SPORT Tre dager med Kretsmesterskap i alpin i Høgegga utfordret 118 løpere i alderen 5 til 75. Lars Hegg fra Trysil klemte til med bestetid både i slalåm og storslalåm.
SPORT Snømangel er ikke tema i det 57. Trysil-Knutsrennet. Strålende snøforhold gir rekordstor forhåndspåmelding.
SPORT Emil Hatten Engerbakk (20) har signert ny kontrakt med Elverum Fotball. Han forlater dermed moderklubben til fordel for rivalen i sør.
SPORT Erik Brenden tok cupfinalegull med Lillestrøm, og nå har han vært hjemme for å lære bort noe til skoleelevene.