SPORT Nybergsund IL Trysil tok en uhyre viktig seier mot Brumunddal, og vant 1-2, etter at det sto 1-1 til pausen. Og seiersmålet kom etter 92 minutter.
SPORT Pr dags dato er det ingen i Trysil som kjører crosskart, men å arrangere NM-finale klarer de likevel med glans.
SPORT Da NMK Trysil arrangerte Klubbmesterskap for både Trysil, Engerdal, Rendalen, Stor-Elvdal og Tynset, sto hele familien Skogli Zachariassen på startstreken.
SPORT Så ble det til slutt et tap for Engerdal fotball. Storhamar ble for sterke.
SPORT Det nærmer seg med stormskritt den store rypehelga, som til nå ligger an til å tangere fjorårets deltakerantall emd over 5.000 spreke damer i fjellet.
SPORT Nok en gang klarte Engerdal fotball å sikre seg et poeng.
SPORT Det ble lokale seiere i begge klasser da Søre Osen IL arrangerte Sykkelritt til inntekt for Aktiv mot kreft.
SPORT Engerdal fotball berget poeng mot serieleder Ottestad til tross for at de spilte en time med en spiller mindre.
SPORT Trysils skidronning Anita Moen fyller 50 år, og kan ikke tenke seg noen bedre måte å feire på enn å få med flest mulig ut på rulleski.
SPORT For femte gang er brødrene Aukland med som instruktører på Trysil Sommerskiskole. Jørgen er imponert over nivået til framtidens skiutøvere. Sommerskiskolen har vokst med 45 prosent siden i fjor, og i år har også svenskene funnet vegen til skolen.
SPORT Lars Lind ble årets samlagsmester i baneskyting i østerdal i helgen.
SPORT Engerdal seiler på en seiersbølge og vant 4–2 da de møtte Sander på hjemmebane i helgen. Det er tredje seier på rad, og sjuende kampen med poeng til døla.
SPORT Karoline Moen Guidon vant suverent da hun stilte i halvmaraton i Kongsvinger i helgen.
SPORT Nybergsund IL Trysil har signert kontrakt ut året med to nye spillere. En spanjol og en estlender. Det forteller Ola Brenden.
SPORT Gunnar Skjæret skjøt fullt hus i finalen v75 på Landsskytterstevnet onsdag kveld. Det ble en totalt 6. plass på skytteren.
SPORT Sina Oleane Busk slo til og fikk bronse i EM på skyting grovkaliber i Aserbajdsjan.
SPORT Lokale skyttere gjør det bra i Førde. Elias M. Aas (14) har gjort en knalldebut med personlig rekord og fullt hus på bane. Han er også klar for feltfinale fredag.
SPORT Sommerferie har gjort godt: Engerdal klinket til med fem mål og seier i første kamp etter sommeren. Nå ligger laget på fjerdeplass på tabellen.
SPORT Nybergsund har spilt to kamper etter ferien, men står uten poeng fra noen av dem.