SPORT Marius Nordsveen og Halvor Lutnæs forsvarte Trysils ære da det var junior-NM i kombinert på Voss. Nordsveen endte blant annet med bronse i teamsprint.
SPORT Ikke siden 1991 har Trysil videregående skole kunnet ønske velkommen hjem til en nybakt juniorverdensmester i skiskyting. Marte Carlson Møller ble hedret med både flagg, kaker og blomster da hun kom tilbake til skolen tirsdag morgen.
SPORT Marius Nordsveen kunne reise hjem med to sølv i kofferten etter Nordisk for junior i Otepää.
SPORT Marte Carlson Møller tok med gull hjem fra junior-VM i skiskyting.
SPORT Kombinertløpet Marius Nordsveen er tatt ut til å representere Norge under Nordisk juniorlandskamp i kombinert i Otepää i Estland.
SPORT Forrige uke hadde kinesiske langrennsutøver som er i Norge for å trene mot OL, cup på Trysil-Knut Arena. Det var første steg i konkurransen om å komme på landslaget.
SPORT Søre Osen IL stiller lag i NM-stafetten i år - for første gang siden den startet i 1961. Mye humør og treningsvilje ligger i bunn, og det siste uttaksrennet denne uka er med på å bestemme hvem som får dra.
SPORT Kristian Bråtebæk forlater og Sundet og har signert for Engerdal, der han blir spillende assistenttrener.
SPORT 18 år gammel er Marte Carlson Møller tatt ut til Junior-VM i skiskyting i Osrblie i Slovakia. Hun stiller i klassen Ungdom 18–19 år.
SPORT Bent Ove Bredal Løvåsen, Frank Willy Lie Bråten og Jan Eivind Skjæret toppet pallen i mesterskap da Trysil skytterklubb arrangerte nyttårsstevne.
SPORT Helt siden han var 16 år har Jonas Solbakken (22) fra Engerdal jobbet målbevisst for å kunne leve av å være fotballtrener. Nå har han nådd første delmål.
SPORT Bjørn Sørli har vært trener i Hedmark skikrets i 33 år, men har aldri vært trener i Nybergsund. Før nå.
SPORT Det er hektisk aktivitet i forbindelse med innspurten av planleggingen av Femundløpet. I helga var 30 frivillige og hovedfunksjonærer samlet i Trysil.
SPORT Etter sju år i Elverum har Stian Lund signert for Engerdal igjen, og for første gang spiller de tre brødrende Lund på samme lag.
SPORT Viktor Storsveen er ute med en spennende bok som har tittelen «Våre skiskyttere» som har undertittelen «Skiskyttersporten gjennom 60 år – sett fra innsiden». Og her er det mye lokalt stoff.
SPORT Årets spiller for Engerdals A-lag ble Sondre Østvang. Sportsklubben avsluttet årets sesong med spillerfest og prisutdeling.
SPORT Mats Lund har skrevet kontrakt og tar fatt på sin tredje sesong som trener i Tynset.
SPORT Trysil-Knut rennet har allerede over 80 påmeldte til rennet i slutten av januar. Det er mer enn dobbelt så mye som normalt på samme tid.
SPORT Ingar Kristiansen og Erlend Olsen tok første napp til uttaket i NM-stafetten etter rulleskirenn i Søre Osen.
SPORT Damelaget til Nordre Trysil idrettslag kommer til å spille i tredjedivisjon også neste år.
SPORT Svein Skarpmo i Hallo Trysil AS er allerede godt i gang med påmeldingene til neste sommers sommerskiskole, så langt har 250 meldt seg på.