SPORT Trysil Fotballklubb har pusset støvet av tidligere keeper Per Anders Engerbakk, og han holdt nullen mot Ridabu, og tryslingene innkasserte tre poeng.
SPORT Poeng ble det, men ikke tre som Engerdal hadde håpet på i den første hjemmekampen hjemme i Heggeriset.
SPORT For 40 år siden fikk Heggeriset stadion gressbane. Nå har fotballklubben investert og fått tribuner.
SPORT Trysil Fotballklubb tapte knepent 1–0 mot Lillehammer, selv om hjemmelaget fikk en spiller utvist etter 29 minutter.
SPORT Endelig lykkes det for Engerdal å ta hele poengpotten hjem. 0-3 i Ridabu ga vårens første seier.
SPORT Engerdal måtte reise hjem uten poeng i sekken fra kampen på Faaberg i helgen, selv om det så lovende ut til pause.
SPORT Nybergsund IL Trysil tok årets første seier, da laget vant 2–1 hjemme over Bærum.
SPORT 16 lag fra Trysilgutten, Nordre Trysil og Vestre Trysil spilte årets første turnering i helgen: Framturneringen i Elverum har for mange blitt kick-offet til årets fotballsesong.
SPORT Truls Tollefsen (16) kjørte inn til seier på Sjusjøen under årets siste løp. Nå ser han fram mot neste sesong, og er allerede godt i gang med planleggingen.
SPORT Engerdal åpnet serien med tap 4-1 mot fjorårets tredjedivisjonslag Flisa.
SPORT Engerdal Sportsklubb er klare og motiverte foran seriestart, med 26 spillere i stallen der den eldste er tre ganger så gammel som den yngste!
SPORT Lin Iren Sætre og Lars Bovold var de raskeste under årets utgave av Munksjørennet, og fikk dermed Hallgeir pokal. I herreklassen ble det skikkelig fight og spurtoppgjør.