SPORT Mats Lund har skrevet kontrakt og tar fatt på sin tredje sesong som trener i Tynset.
SPORT Årets spiller for Engerdals A-lag ble Sondre Østvang. Sportsklubben avsluttet årets sesong med spillerfest og prisutdeling.
SPORT Trysil-Knut rennet har allerede over 80 påmeldte til rennet i slutten av januar. Det er mer enn dobbelt så mye som normalt på samme tid.
SPORT Ingar Kristiansen og Erlend Olsen tok første napp til uttaket i NM-stafetten etter rulleskirenn i Søre Osen.
SPORT Damelaget til Nordre Trysil idrettslag kommer til å spille i tredjedivisjon også neste år.
SPORT Svein Skarpmo i Hallo Trysil AS er allerede godt i gang med påmeldingene til neste sommers sommerskiskole, så langt har 250 meldt seg på.
SPORT Nybergsund IL Trysil klarte ikke å fornye kontrakten i 2. divisjon, da laget spilte 1–1 borte mot Odd 2. Kun seier var godt nok. Og det var en svært skuffet gjeng med spillere som la seg ned på gresset etter at nedrykket var et faktum.
SPORT Sven Erik «Svennis» Sætre gleder seg til å bli trener for «erkerivalen» Engerdal.
SPORT Nybergsund IL Trysil berget et poeng på overetid mot Mjølner, og det kan bli helt avgjørende i sluttspurten for å overleve i disvisjonen. Det endte 2-2 i Narvik.
SPORT Damelaget i Nordre Trysil må vente til først i november for å vite om de berget plassen i 3. divisjon eller ei. De ligger pr. nå over streken, men alt avhenger av om Ottestad klarer opprykk.
SPORT Trysil FK tok en komfortabel seier borte mot Furnes i siste serierunde. Det endte 0-5, etter at det sto 0–3 ved pause på Gaalaasbana.
SPORT Engerdals A-lag ga hovedtrener Kim Arne Enger en real avskjedsgave og tre poeng i sesongens siste kamp. Martin Monssen Moen scoret alle lagets tre mål.
SPORT Engerdal lå under med med to mål etter første omgang mot Lillehammer på Stampesletta. Det var bare en forsmak på hva som skulle komme.
SPORT Engerdals A-lag sikret tre nye poeng da de møtte Furnes hjemme i Heggeriset.
SPORT Nybergsund gikk til pause med ledelse, men endte med poengdeling mot Moss. Nå har laget såvidt dumpet under nedrykkstreken.
SPORT Nordre Trysils sjettedivisjonslag for herrer ble seriemestere i år allerede før siste kamp var spilt.
SPORT Med fem kamper igjen og et poeng unna nedrykk må Nybergsund IL begynne å tørre å spille mer ball.
SPORT Engerdals A-lag er på trenerjakt. Kim Arne Enger legger fotballskoa på hylla etter 20 år som både spiller, hjelpetrener og trener.
SPORT Sundet tapte 2–0 i Alta, etter at det sto 1–0 til pause. Tidligere sundetspiller Juan Manuel Cordero Santana scoret for Alta.
SPORT Engerdal gjorde rent bord da de møtte Trysil i årets andre lokaloppgjør mellom to erkerivaler.
SPORT 4.530 ryper stilte til start tross dårlig vær, og den raskeste sørget for løyperekord i 6-kilometeren.
SPORT NMK Trysil jobber for å få på plass motocrossbane, både for barn og for voksne.
SPORT Friidrettsklubben Ren-Eng gjorde det ganske så bra under Ungdomsmesterskapet i friidrett i Overhalla denne helgen. Spesielt bra med medaljer til Esten Hansen Møllerud Hauen og David Rieger.