NYHETER Karoline Moen Guidon har fått jobben som daglig leder i Idrettslaget Trysilgutten.
NYHETER Rovviltnemndene i Hedmark, Oslo, Akershus og Østfold går inn for å ta ut også Slettåsflokken, blant opp til 36 ulv til vinterens lisensjakt.
NYHETER Skistar har åpnet sommerens sykkelheis som skal være åpen dobbelt så mye som i fjorm og introduserer samtidig trysling-priser for sommerpass.
NYHETER Sparebanken Hedmark har gitt ytterligere 150.000 kroner til Strandvoldbrua, og prosjektet har godkjent tippemidler inntil en million kroner. Nå er de i gang.
NYHETER Elevene på Tryvis ble nylig feiret for gode skolemessige gjennomføringer og idrettsprestasjoner på et meget høyt nivå.
NYHETER Anders Jonsson har utviklet og laget en nyhet for fluefiskere. Der er en sele som kan brukes på alle typer tuber for fluestenger, og som nå skal selges over hele verden.
NYHETER Moelven Trysil og Trysil Fjernvarme har fått kjøpe tomta på Slettmoen. Mye av planleggingen er allerede gjort, og de håper på byggestart i høst og at flomvoll langs sagbruket kan være klar til å ta imot flommen neste vår.
NYHETER For Trysil og Engerdal innebærer politireformen foreløpig lite endringer. Lensmennene i kommunene er kommunens politikontakter.
NYHETER Akslingen til vannhjulet på Støa kanal har knekt og må repareres.
NYHETER Trysil kommune håper at barn fra skoler og barnehager kommer til Innbygda da dronning Sonja kommer for å motta Trysil-Knut prisen 31. august.
NYHETER Knut Hemstad fra Trysil måtte bli 90 år før han børstet støvet av en gammel drøm: Å hoppe i fallskjerm.
NYHETER Rundt 10.000 husstander i Trysil, Elverum og Åmot er i ferd med å få oransje søppeldunker, til metall og glass.
NYHETER Åshild Lerbak avsluttet studiet på restaurant og matfag med sekser i snitt – og jammen gjentok hun prestasjonen på eksamen også.
NYHETER Marja Helena Fjellheim Mortensson får kulturprisen i Engerdal for 2017.
NYHETER Ivar Haraldseid ble takket av etter 23 år som skogsjef. Nå har Even Ifarness overtatt stafettpinnen i Trysilskogen.
NYHETER 80 prosent av husstandene i Jordet har tegnet avtale om bredbånd.
NYHETER Trysil Ap utfordrer sine politikerkollegaer til å mobilisere mot doping.
NYHETER Både norsk- og svenskfødte ulver er påvist utenfor ulvesonen. Tre ulver fra Slettåsreviret og to fra Osdalsreviret har utvandret til Sverige.