NYHETER Bar Trysil vil servere mer enn bare mat og drikke, og inviterer til Quiz-serie utover høst og vinter.
NYHETER Trysil er som kjent bygda der alle sier HEI, og unga feirer HEI-dag to ganger i året. Fredag er det dags - med hjertevarme og verdenspremiere på Trysils egen Hei-sang.
NYHETER Det kom fram mange gode ideer og innspill under stedsutviklingsmøtet for Drevsjø-området.
NYHETER For første gang i historien ble det norsk seier i EM i Quiz. Thomas Kolåsæter var på vinnerlaget, og gjorde seg sterkt bemerket individuelt også.
NYHETER Ola Stensby blir ny driftssjef i Trysil kommuneskoger KF fra nyttår. Han slutter samme tidspunkt som skogbruksleder i Trysil Engerdal for Glommen Skog.
NYHETER Lillian Melby har bakt lefser, stomp og julekaker for andre i over ti år. Nå har hun etablert bedrift for tradisjonsbaksten - og regner med å bake lefse av et halvt tonn potet i år. Som blir bare et av minst 20 slag.
NYHETER Etter 18 år i selskapet, blir Leikny Solvang daglig leder for Eggen Media. Med på laget får hun med seg Runa Eggen, Anette K. Hartvigsen og Thomas Moen Rønning.
NYHETER Marius Nergård Pettersen skriver bok om «hemmelige» hytter, og ønsker kontakt med våre lesere for å få tips fra Trysil og Engerdal.
NYHETER Han har vært med på 1.550 forestillinger gjennom 31 år. Nå er Martin Myhr klar for 32. sesong med Putti Plutti Pott – og gleder seg fortsatt til årets førjulstradisjon.
NYHETER Det er fem år siden Stina og Bjørn Lundberget startet begravelsesbyrå i Trysil. 450 familier har blitt hjulpet til å ta et trygt og verdig farvel. Nå har de doblet staben.
NYHETER Læreplassgarantien skal gjelde for alle tryslinger som velger fagopplæring og som har bestått alle fag.
NYHETER Grendefolk og besøkende fikk en flott opplevelse når tyske Nato-soldater inviterte til kaffe og omvisning i maskiner ved samfunnshuset i Jordet.
NYHETER Bendix Søgård har alle muligheter til å bli like god i halling som Martin Myhr - han har i alle fall begynt å lære tidligere enn læremesteren og har et forsprang allerede.
NYHETER Ap SV og Sp fikk det som de vil: Kommunestyret har vedtatt å fortsette å jobbe med Kvetunprosjektet, men det brukes likevel et år på å utrede blant annet trafikksituasjonen og arealbruk.
NYHETER Kommunestyrets flertall sa et endelig nei – så vidt – til å gi kunstgress-støtte til Nybergsund idrettslag.
NYHETER Festivalen «Heme dine» har vært arrangert bare tre ganger, men allerede fått så godt rykte at de er nominert til årets arrangør av FolkOrg - for andre gang!
NYHETER Malin Jonsson har vært artist i snart 20 år, men julekonsert har hun aldri holdt. Når hun nå debuterer på «julescenen» er det med god hjelp fra musikalske venner, og inntektene går til Kirkens Bymisjon.
NYHETER I sommer er det gått 40.000 turer i Trysil. Aller mest besøkt er Skagsvola med 9.000.
NYHETER Rådmannen i Trysil mener det er økonomisk uforsvar