NYHETER Boka «Ein fjellgard» som Halvor Floden ga ut i 1968 har vært umulig å få tak i lenge. Nå blir den utgitt på nytt av lokale ildsjeler.
NYHETER Når elgfestivalen nå skal arrangeres for femte gang, blir det både elg og fløting som har fokus
NYHETER Midt-Hedmark brann og redningsvesen har satt et totalforbund mot bruk av åpen ild i nærhet av skog og mark nå.
NYHETER Trysil vassdragets skogeierlag undersøker mulighetene for gjeddefiske som turistattraksjon. Ulike vann skal ses nærmere på, og det trengs gjedde på over meteren for å ha et skikkelig tilbud.
NYHETER Oslo tingrett har slått fast at lisensjakta på ulv i vinter, var fullt lovlig.
NYHETER Unga i Søre Trysil har vært skikkelig spreke i vinter: De har vært så aktive at de har gått tur-retur Roma!
NYHETER I Trysil var det 16 17. maiarrangementer og i Engerdal 7. Det betyr mange feststemte store og små over alt.
NYHETER Det var en festdag av en annen verden da Strandvoldbruas venner endelig kunne inviterer folk til å krysse Trysilelva på ny bru.
NYHETER Gruppa som kaller seg «Mopedgubber i Trysilskogen» har vært på sin årlige vårtur. Og i mopedveska hjem hadde de fleste snus og flesk.
NYHETER Ola Ødegaards Hederspris ble forrige uke delt ut til Kristian og Ada Sætre i «Oss mot mobbing».
NYHETER Batterijakten har blitt et aldri så lite positivt mysterium for elevene ved Trysil Montessoriskole. Hvem hjalp dem egentlig med å samle inn totalt 160 kilo batterier?
NYHETER 10.000 eiendommer i Trysil skal takseres i løpet av sommeren. Både boliger, fritidsboliger og næringsbygg skal besøkes.
NYHETER Engerdal Investeringsselskap går inn med 1 million kroner og sammen med Lundgubben og Trysil Matleveranse etablerer de Femundmat AS.
NYHETER Trysilelva steg 15 cm i natt, men det mangler fortsatt 65 cm til 2014-nivå.
NYHETER Fylkesveg 215 fra Jordet og vestover mot Rena er flekkvis en prøvelse med steiner og stubber som stikker godt over asfalten. Nå tar vegvesenet grep for å rette på de verste stedene.
NYHETER Trysil ungdomsskole sang på direkten med både Oslo-Filharmonien, Stian Barsnes Simonsen og med Kongen «tilstede».
NYHETER For Mats Lund er det en årelang drøm som går i oppfyllelse: Han er en av 32 som har gått gjennom nåløyet for UEFAS A-lisenskurs i år.
NYHETER I helgen ble Tigerstaden preget av engerdøler. For første gang har festivalen «Heme dine» dratt «utaskjærs» for å promotere årets happening og tyvstarte med «minifestival».
NYHETER Erik Løbben bestilte en modell-bil i fjor høst fra Editions Atlas. Etterpå har han hatt store problemer med å få stoppet sendinger av nye bilmodeller. Nå har han anmeldt saken til forbrukerrådet.
NYHETER Fylkesrådet har vedtatt at Trysil videregående skole ikke skal utdanne kokk og servitør mer. Kunst og design blir også borte neste år men har en ny sjans året etter.
NYHETER NVE’s flomvarsel holdes på nivå gult i vår region til 9. mai. Men høye temperaturer kan raskt føre til endringer.