NYHETER Trysil kommuneskoger forbereder seg til «elgbingo» for neste fireårsperiode. De har 27 elgretter som nå skal bytte jaktlag.
NYHETER Renate Karlsmoen i 2. klasse på Trysil vgs. gikk til topps i Norgesmesterskapet i kreativ skriving, på engelsk. Hun og klassen ble feiret av rektor Bjørn Matsson med bløtkake og gode ord.
NYHETER Mathias Hansen ble kåret som årets lærling i bilbransjen i – 2016. Men det var han helt intetanende om inntil nå. Bilbransjeforeningen har brukt to år på å få gi ham beskjed om kåringen.
NYHETER Det er selskapet CH Skog ved Cato Haugen som har kjøpt Øverbygda skole for 2.3 millioner kroner. Hans plan er å ivareta bygget og leie ut langsiktig.
NYHETER Onsdag morgen like etter at de ansatte var kommet på jobb, ble det oppdaget brann i taket på tørka på sagbruket. 32 brannmenn var med på slukningsarbeidet.
NYHETER Høyre synes det var for dyrt, men resten av formannskapet har sagt ja til å kjøpe 8 dekar av Kvea for 7 millioner kroner.
NYHETER Stine Akre har ti år bak seg i bystyret i Bergen, men hjemme i Trysil har hun aldri vært lokalpolitisk engasjert. Nå seiler hun imidlertid inn som en av toppkandidatene på SV-lista.
NYHETER Onsdag morgen like etter at de ansatte var kommet på jobb, ble det oppdaget brann i taket på tørka på sagbruket hos Moelven Trysil. Nå har brannvesenet delvis kontroll.
NYHETER Den 46 år gamle tryslingen som ble domfelt for å ha skutt en ulv han mener kom til å angripe hunden hans, mener å ha nye bevis i saken og begjærer saken gjenopptatt, selv om han har sonet straffen ferdig.
NYHETER Odd Ragnar Gjermunds har vært tannlege i 55 år, men nå er har han hatt sin siste pasient. Endelig blir det mer tid til flere av de mange hobbyene som har måtte vike for travle arbeidsdager. Heldigvis fortsetter datter Kristin praksisen i Heggeriset.
NYHETER Stengingen av 3G-nettet i Hedmark tvinger folk med Telia-abonnement og fire-fem år gamle mobiler til å skifte mobil for å beholde flere av smartfunksjonene.
NYHETER Da Roald Bakke gikk av med pensjon, skiftet han bare jobb. Nå, 18 år senere, er han fortsatt i 100 prosent jobb, og feiret nylig 80-årsdagen - med nettopp å jobbe. Bakke har opparbeidet seg «svart belte» i å montere møbler.
NYHETER Svahken sijte, eller Elgå reinbeitedistrikt er i år utsatt for kontroll fra Fylkesmannen i Trøndelag i forbindelse med årets reintelling. Området kan ha 3.000 dyr i vårflokk, før kalving.
NYHETER Det er gjennom Grensevilt-prosjektet at norske og svenske forskere nå har merket rovdyrene. Prosjektleder Barbara Zimmermann fra Høgskolen i Innlandet, avdeling Evenstad forteller det har vært endringer i revirsammensetningen.
NYHETER Produksjonsteamet bak nyinnspillingen bak Fjols til fjells i Trysil, kan nesten garantere at alle som vil bli statister, får være med. Det trengs mengder – og nå kan du melde deg på.
NYHETER Snøkiting er en sport i vekst. Fra å være betraktet som en risikosport for 15 år siden, er det i dag en av de raskest voksende action sportene. Gjennom vinteren arrangeres det kurs i kiting i Trysil.
NYHETER Nasjonalparkstyret i Fulufjellet lokker gjester til det eventyrlige fjellet. Nå har de laget et film som skal trigge eventyrlysten og øke besøket.
NYHETER Et ønske om å utvide Trysil Folkebiblioteks servicetilbud ligger i bunn når biblioteket i Trysil forbereder seg på å bli et meråpent bibliotek.
NYHETER Trysil kommune ligger langt framme på ernæring i eldreomsorgen, men hviler ikke på laurbærene. Nå er de i gang med å utarbeide en egen ernæringsplattform.
NYHETER Alt i Blikk har drevet i fem år, og har både produksjonslokale og en liten butikk på Østby. Nå har de også åpnet butikk i Innbygda.
NYHETER I Engerdal går kommunen aktivt ut for å stimulere folk til å ta i bruk ubrukte landbruksarealer til hjorteoppdrett. Både i Trysil, Engerdal og Åmot er det folk som satser på hjorteoppdrett.