NYHETER Trysil ungdomsklubb er populær som aldri før og besøkstallet har økt kraftig. Nå ønsker ungdommene seg enda mer klubb, aller helst på fredager.
NYHETER Maxbo Trysil har vært med på en aldri så liten ansiktsløftning sammen med de resterende 65 Maxbo-butikkene som er å finne i dette landet.
NYHETER Bjørn Nysveen har laget en ny film om Vidar Sandbeck i anledning tusenkunstnerens 100-årsjubileum. Nå kommer han til Trysil for å snurre film.
NYHETER På Slettås er absolutt alle i alderen 10 –18 år med i Jerven 4H. Det er 41 aktive medlemmer i den lille grenda.
NYHETER Trysil kommune investerer fem millioner kroner i nytt renseanlegg i Tørberget.
NYHETER Tørberget menighetsråd følger opp fjorårets suksess og innkaller til nok en jaktmesse.
NYHETER De 12 ansatte ved Tine i Nybergsund lager pultosten som er mest populær hos publikum: På pultost og akevittfestivalen i Løten ble to av deres oster kåret som nummer en og to av publikum.
NYHETER Kari Stenrud i Trysil har hatt epletrær i 25 år, men sommerens avling har overgått alle forventninger: 82 kilo epler - fra to trær.
NYHETER Espen Brekke i Østerdalen Festivalforening har overfor regionrådet fremmet forslag om at det settes opp skulpturer av tømmerfløtere i alle seks kommunene i regionen.
NYHETER Skistar bygger nytt barneområde ved skihytta, som erstatter den gamle bamsebakken.
NYHETER Et enstemmig kommunestyre i Engerdal gikk inn for å gi Martin Waldal støtte til håndteringsanlegg av hjort.
NYHETER Fiskestien langs flomvollen er åpen for ferdsel, men Moelven Trysil ønsker av sikkerhetsmessige grunner ikke at folk beveger seg inne på anleggsområdet.
NYHETER Først endret de vedtektene, så ga kommunestyret i Engerdal Tore Omang etablererstipend på 100.000 kroner.
NYHETER Med fanfare og innbudte gjester til stede ble mange arbeidsplasser i Trysil tryggere torsdag: Flomverket som skal sikre sagbruket både mot flom og som bidrar til sikrere trafikkutvikling, ble åpnet.
NYHETER Trysil kommune er i gang med prosjektere mulighetene for å tilbakestille prestegarden som prestebolig.
NYHETER På ti år har Trysil fjernvarme investert 85 millioner kroner. De er ikke ferdige ennå.
NYHETER Stian Stengrundet er kjøpmann igjen etter tre år i annen bransje. Nå er det som sjef på Vinmonopolet at tryslinger og turister vil møte ham.
NYHETER Trysil Kommune har åpnet jobbsentral i Nybergsund. Dette er et tilbud med lav terskel ment for brukere med behov for aktivitet og samvær i hverdagen.
NYHETER Rådmannen sa nei, men politikerne i hovedutvalget var enstemmige: Såklart Olga Pauline skal få ha hest i boligområdet!
NYHETER Et flertall i formannskapet ga kommunen grønt lys til å bruke en halv million til et forprosjekt for å bygge rimelige leiligheter i bygderberget.
NYHETER I likhet med alle elgjegere i Trysil gleder Per Bjørkli seg til 25. september: Ikke bare er det jaktstart, men det er også tid for årets elgradio.