NYHETER Tryslingen i 40-åra som skjøt en ulv ved Engerneset 17. desember 2015 er nå dømt til fem måneders fengsel, jaktmekt i tre år og beslag i mannens rifle.
NYHETER En polskregistrert semitrailer kjørte ut av Fv.26 langs Engersjøen torsdag ettermiddag.
NYHETER Pensjonert dyrlege Anders Haugen har opplevd flere tilfeller av trøbbel med at mobilforsikringer ikke virker. Det er tapte penger - og verst av alt synes han det er at han er blitt lurt. Tyveri, fuktskade og sprekk var ikke godt nok.
NYHETER 203 barnehager i Norge scorer helt på topp i hvor fornøyde foreldre er med dem. En av dem er i Trysil.
NYHETER Strandvoldbruas venner sitter fortsatt med en regning på 300.000 kroner for å komme i mål med innsamlingen til den nye brua - som er under bygging.
NYHETER Kulturkontoret i Trysil kommune ønsker mer liv og røre på flomvollen, og håper at flere lag og foreningen vil drive vaffelstue i Bjønnstugua i sommer.
NYHETER Trysil kommune har lyst ut ni lærlingstillinger nå.
NYHETER I to år har Marit Moberg fra Østby reist land og strand rundt på 20 prosjekter sammen med ungdom fra hele verden. Nå har hun 30 ungdommer med seg til Trysil.
NYHETER Normalt har kjøkkenet på Trysil sykehjem fire lærlinger. Nå har de ingen. – Det er nesten litt krise, sier fagleder Geir-Kristian Øvrevik.
NYHETER Tretopphytter Trysil vil ta større del av kommunen i bruk for turistnæringen – både i høyden og bredden. De har planer for inntil ti tretopphytter oppi Korsberget.
NYHETER En gang i uken er et knippe ungdomsskoleelever på Borgtun for å spille med og aktivisere beboerne der. De begynte som et skoleprosjekt, men trives så godt at de like godt fortsatte.
NYHETER Telenor er så fornøyd med responsen på fiberutbyggingen i Innbygda at de har bestemt seg for å bygge ut mer: Tørberget er neste grend som tilbys fibernett.
NYHETER Ungdomslaget Flendølen har bygd på stort dusjanlegg og oppgradert kjøkkenet på Vidsyn for to millioner kroner. Nå helgeåpner de huset med kafé og dusjmuligheter.
NYHETER Trysil fellesforening mener det må gis dispensasjon til å trene hunder for jakt, eller jakte på hare og rev selv om det er generell båndtvang i Trysil. Trysil Ap har også bedt kommunen om å revurdere totalbåndtvangen.
NYHETER Marielle Faldmo er forberedt på at det blir trivelig trangt, men åpner dørene og inviterer alle damer hjem til jentefest!
NYHETER Norsk brannvernforening har gått ut og advart mot at Trysilhus har bygget en rekke boliger med alvorlige branntekniske feil. Trysilhus er ikke enige.
NYHETER Også kirkene i Trysil har tatt konsekvensen av at folk flest har lite kontanter på seg, og skaffet VIPPS.
NYHETER To unge tryslinger som utdanner seg innen landbruk har fått priser for sine oppfinnelser med nye hjelpemidler i fjøset.
NYHETER Jonny Åsheim er i gang med restaureringsarbeidet i Røåa, etter siste vårs flom. Han skal få åa mest mulig tilbake til slik den var før 18. mai i 2017. Dett er et oppdrag i regi av NVE.
NYHETER Det er registrert to nye ulverevir - et ved Deisjøen og et grenserevir som bruker østlige deler av Rømskog på norsk side.
NYHETER Ungdommens fylkesting ber stortinget om en felles billett-app for Hedmark trafikk og NSB.