KULTUR MS Fæmund II inviterer til åpningsseilas på Femund lørdag 9. juni. Det markerer starten på sesongen.
KULTUR Nasjonaldagen er noe alle bedriftene ved Trysil Hotell satser ekstra mye på dette året. Matretter, drikke og tilgjengelighet skal føre til at flere vil gå ut på nasjonaldagen.
KULTUR Destinasjon Trysil forventer 8.000 gjester til årets Bike Festival. Nytt i år er stijakt og Tour of Norway for barn.
KULTUR For andre år på rad har Trond Magnum tatt med skolelever i Trysil på en morsom tur: litteraTuren (etappe 2).
KULTUR I løpet av to uker etter at Martin Bråten og Christoffer Åsheim slapp ei låt gjennom Sony, hadde over 100.000 lastet ned låta. Nå har «Drunk & High» passert 132.000.
KULTUR Happy Feets venner ønsker å få igang et dansemiljø i Trysil igjen. Da Nina Heien loddet interessen i høst, virket det som den var stor. Nå blir det kurs!
KULTUR I år som i fjor inviterte Skåret Arbeiderkor sammen med Støa-Nylund-Støa-BOS til en konsert Langfredagskvelden. Fra første tone var publikum bergtatt. Denne Langfredagskvelden ble en fantastisk reise i musikalske godbiter blandet med en god og hjertevarm stemning.
KULTUR Til sommeren skal Femundfestivalen framstå i ny drakt. Da blir det arrangementer på flere steder enn tidligere, og festivalen får et musikalsk fortegn. Og bak dette står Elgå IL og Elgå vel.
KULTUR De hjemvendte sønner fra Tørberget appellerer til flere enn bare sine sambygdinger. I år fylte de for første gang Hagelund med sin tradisjonelle påskefest.
KULTUR Trysil Mannskor viste seg (som vanlig) både fra sin vare og sin ville side da de serverte årets påskekonsert.
KULTUR Det blir ikke påske uten at Trysil Musikklag med gjesteartister og fast husband rocker oss gjennom et nytt tiår. I år var det 80-tallet. Det ble en perfekt start på årets påskeferie.
KULTUR Fem helger i juli åpner Marikroken seter dørene og inviterer folk inn på tunet igjen. Det er 13. året Arne og Mona Lund driver besøksseter.
KULTUR Hyttelva Open ble en artig begivenhet. Skirennet hadde flere som løp på beina enn som gikk på ski.
KULTUR Nå har påsketurene til Grøva ved Fulufjellet fått nytt liv, etter at det startet omkring 1930, og lå brakk i 45 år.
KULTUR Trysil musikklag fortsetter å bruke påsken til å rocke sine sambygdinger og andre gjester. I år er det 80-tallet sin tur.
KULTUR Marielle Faldmo er kjent for å ha døren åpne for alle, men aldri har hun hatt så mange damer på besøk på en gang!
KULTUR Marit Holm Sigfridstad har åpnet separatutstilling hos Anne på Landet med flere lokale motiver fra Engerdal og Trysil.
KULTUR Sømådal kirke ble oppført i 1937, og er kommunens yngste kirke. Det spesiell med denne kirken, er at noe materiell til altertavlen er hentet fra Afrika. Og det måtte et dødsfall til for å få byggetillatelsen fra departementet.
KULTUR Den 29. Trysiliaden ble et vellykket arrangement med både iherdige konkurranser og sosiale treff.
KULTUR Kirka i Søre Elvdal ble bygd i 1885, og har vært et viktig samlingspunkt i en utkant. Kirkebygget er kanskje mest kjent for den store oppmerksomheten som ble den til del da den ble pusset opp.
KULTUR Norske hits skal fylle Jordet samfunnshus da Jordet sanglag inviterer til konsert.