KULTUR Det ble smekkfullt i Gammelskula da Camilla Granlien og Åsne Flyen serverte dyr og rare kjerringer til unga.
KULTUR Sist det var landskappleik i Trysil sto Halldis Moren Vesaas på scenen selv og leste dikt. Denne gangen var det laget en forestilling fullt og helt basert på hennes tekster.
KULTUR Friluftsmesser i Trysil Søndag 15. juli Eltdalen kl 11.00, med dåp Prest David Spjøtvold, Musikk Bjørn Holst Drevdalen kl 14.00 Prest Eva Kirkemo Flermoen kl 16.00 Prest David Spjøtvold, Musikk Solveig Aunsmo, Solist Silje Marie Kristiansen Oddheim, Lutnes kl 16.00 Prest Veronika Johnsen, På trekkspill Karin Storsveen Holt
KULTUR Uten at hun i det hele tatt var klar over at hun deltok, fikk Solvår Schjøll andreplass i VM for ungdomsfotografer!
KULTUR Margrete Nordmoen kommer med plateslipp under Landskappleiken på hjemmebane i Trysil fredag 29. juni. Den har tittelen «Skal du langt?»
KULTUR Det er sju år siden Sigmund Løvåsen sist ga ut bok. Nå er Trysilforfatteren klar med noe nytt - og denne gangen er det dikt han gir ut.
KULTUR Tirsdag 22. mai var det stiftelsesmøte for Fortidsminneforeningen Trysil og Engerdal.
KULTUR Hilde Drevsjømoen og Kopparleden Teaterlag er klare for nye eventyr. Til sommeren kommer «Bismak av blod», som er en mord-til-ølet forestilling.
KULTUR MS Fæmund II inviterer til åpningsseilas på Femund lørdag 9. juni. Det markerer starten på sesongen.
KULTUR Nasjonaldagen er noe alle bedriftene ved Trysil Hotell satser ekstra mye på dette året. Matretter, drikke og tilgjengelighet skal føre til at flere vil gå ut på nasjonaldagen.
KULTUR Valgfaggruppa natur, miljø og friluftsliv har gjennom høsten og vinteren hatt minkfeller ute i nærområdet rundt skolen. Isfiske, jakt og overnattingsturer har det også vært.
KULTUR Destinasjon Trysil forventer 8.000 gjester til årets Bike Festival. Nytt i år er stijakt og Tour of Norway for barn.
KULTUR For andre år på rad har Trond Magnum tatt med skolelever i Trysil på en morsom tur: litteraTuren (etappe 2).
KULTUR I løpet av to uker etter at Martin Bråten og Christoffer Åsheim slapp ei låt gjennom Sony, hadde over 100.000 lastet ned låta. Nå har «Drunk & High» passert 132.000.
KULTUR Happy Feets venner ønsker å få igang et dansemiljø i Trysil igjen. Da Nina Heien loddet interessen i høst, virket det som den var stor. Nå blir det kurs!
KULTUR I år som i fjor inviterte Skåret Arbeiderkor sammen med Støa-Nylund-Støa-BOS til en konsert Langfredagskvelden. Fra første tone var publikum bergtatt. Denne Langfredagskvelden ble en fantastisk reise i musikalske godbiter blandet med en god og hjertevarm stemning.