KULTUR Vegard Vers, eller Vegard Nyhuus Myrvang som han egentlig heter, slipper i morgen sin fjerde singel. I løpet av året er planen et helt album.
KULTUR Gustav M. Galåsen er klart med sin nye bok «Svart katt». Den utgis på Trysil-forlaget med barndomsvennen Thorbjørn Bakken.
KULTUR Espen og Ellen Jægersborg har savnet en stor midtsommerfest i Trysil. Nå tar de skjeen i egen hånd og inviterer alle til Fladhagenparken.
KULTUR Hva har Femundsmarka, Georgia og Armenia til felles? De er alle kurssteder for norske Shokkin groups ungdomsutvekslingskurs.
KULTUR Revygeneral Morten Østmo følte at årets utgave av Drevsjørevyen er det beste som er levert.
KULTUR Engeren sanglag avsluttet sesongen med to vårkonserter - godt hjulpet av André Solheim.
KULTUR Marikroken seter holder søndagsåpent for publikum i juli for 12. sommeren på rad.
KULTUR Elever ved skoler i Trysil og Engerdal har fått stifte nærmere bekjentskap med «Fivil» den siste uka.
KULTUR Niende klasse ved Engerdal barne og ungdomsskole har dratt i gang fire elevbedrifter, med alt fra søtsaker til pizza, bakst og snekring.
KULTUR Trysil skytterlag har i vår for første gang arrangert skytekurs for barn og ungdom. Det skal de garantert gjøre igjen.
KULTUR Eline Gundersen Ås fra Trysil var den eneste fra vårt distrikt som gikk videre fra fylkesmønstringen til landstreffet i UKM.
KULTUR Hanne Bråten (17) fra Trysil er en av fem ungdommer i hele landet som har fått Thor Heyerdahl-stipend 2017.
KULTUR I forbindelse med at Drevsjø fyller 200 år, er det klart for nok en revy på Fjellvang.
KULTUR Edith (Aasheim) Larsen regnes for å ha vært landets første kvinnelige bussjåfør. 11. april 1940 kom hun i ildlinjen under bombingen av Elverum, i nærvær av Kongen og hans følge.
KULTUR Det er mange grunner til at det gror så godt i ungt kulturliv i Trysil. Kulturskolen er en av dem. 280 barn og unge er elever ved skolen, og nå vil de ha flere.
KULTUR I fjor på ettersommeren under befaring og planlegging av vinterens skogsdrifter, fant vi ei jernvinne fra 1100-1200-tallet i Vestsjøberget. Det vil si, det første vi kom over i ei tett granmór, var en slaggklump.
KULTUR Homecoming sons åpnet jubileumskonserten sin med «Still crazy after all these years», og medgir at de også er litt gærne.
KULTUR Det var fullt til siste sete da Trysil Mandskor og Elverumskoret Canzona Nova inviterte til påskekonsert i Hagelund.
KULTUR Våren har kommet til Jordet på flere måter. Også musikalsk. Jordet skolekorps godt hjulpet av bandet Crux sørget for å tine vekk vinterfølelsen.