KULTUR Det ble holdt tidenes første tacomesse i Engerdal kirke nylig. Det skjedde sammen med konfirmantpresentasjon og høsttakkefesten.
KULTUR I årets høstutstilling presenterer Trysil kunstforening en kunstner som aldri har vært i Trysil før.
KULTUR Inge Haugen har lenge tenkt på å lage en intimkonsert med Jularbomusikk. Nå gjør han alvor av tankene.
KULTUR Den er ca. 350 år gammel og har stått i fire ulike kirker. Siden kirken i Tørberget siden ble åpnet i 1933 har den vært fast inventar der. Nå må det tas grep for at tørbergsingene skal ta vare på altertavla si.
KULTUR I Østre Trysil feirer de hesjing og gamle slåttetradisjoner tre dager til endes. To av dem er unnagjort for lengst, og den tredje kommer til helga.
KULTUR Ellen Fauske på Semmings har sørget for å redde det som trolig er kommunens eneste gamle kvennhus.
KULTUR I år er det 500 år siden Martin Luther satte sine 95 teser på kirkedøra i Wittenberg. Det har betydd så mye for både kirken og samfunnet som helhet at kirken i Trysil skal feire flere uker i høst.
KULTUR Norsk Elgfestival fikk en skikkelig kickstart som en følge av at Dronning Sonja gjestet Trysil for å motta Trysil-Knut prisen.
KULTUR Trysil Engerdal museum har hatt mer besøk i år enn i fjor. Men på Sørlistøa har besøkstallet gått noe ned.
KULTUR Filmen «Kongens nei» ble tildelt ikke mindre enn åtte Amandapriser og er dermed Norges mestvinnende film. Den var nominert i hele 12 kategorier.
KULTUR Historien til skandinaviske skogfinner er utgitt på fem språk fra før. Nå har den også kommet i norsk drakt.
KULTUR Det startet traurig på Engerdalsdagene med gretne værguder. Men en strålende lørdag gjorde at grå start ble glemt fort.
KULTUR Kirsten Winge elsker å høste og plukke av naturens råvarer og lage spennende retter med dem. Nå har lidenskapen blitt bok, med solid fotohjelp fra mannen Arne Nohr.
KULTUR I år er det tiårsjubileum for rockaround rumble i Trysil, med både biler og musikk på menyen.
KULTUR For 100 år siden så Grøndalen Idrettslag dagens lys. I helgen skal 96 personer være med og feire jubilanten.
KULTUR Kopparleden teaterlag presenterer «Anna i Ødemarken» for fjerde gang, men med ny regissør og noen nye folk på scenen blir det en ny opplevelse både for team og publikum. Aldri før har forhåndssalget vært større.
KULTUR St.Hans helgen ble det for første gang arrangert utflytterstevne i Flendalen.
KULTUR Etter foreldrefiskekurs er det flere barn som kan oppleve gleden ved å fiske i Trysil. Det vil bli flere muligheter for familiefiske.
KULTUR Det blir både lokale og nasjonale kjendiser på scenen da 2425team lager Ljørdalsrevy for fjerde gang.
KULTUR Ingrid Granrud Skaaret arrangerer sommerleir for teaterglade trysilungdom for femte året på rad. I år er det deltakerrekord!
KULTUR Vegard Vers, eller Vegard Nyhuus Myrvang som han egentlig heter, slipper i morgen sin fjerde singel. I løpet av året er planen et helt album.
KULTUR Espen og Ellen Jægersborg har savnet en stor midtsommerfest i Trysil. Nå tar de skjeen i egen hånd og inviterer alle til Fladhagenparken.
KULTUR Engeren sanglag avsluttet sesongen med to vårkonserter - godt hjulpet av André Solheim.
KULTUR Elever ved skoler i Trysil og Engerdal har fått stifte nærmere bekjentskap med «Fivil» den siste uka.
KULTUR Marikroken seter holder søndagsåpent for publikum i juli for 12. sommeren på rad.
KULTUR Trysil skytterlag har i vår for første gang arrangert skytekurs for barn og ungdom. Det skal de garantert gjøre igjen.