KULTUR Hanne Bråten (17) fra Trysil er en av fem ungdommer i hele landet som har fått Thor Heyerdahl-stipend 2017.
KULTUR Det er mange grunner til at det gror så godt i ungt kulturliv i Trysil. Kulturskolen er en av dem. 280 barn og unge er elever ved skolen, og nå vil de ha flere.
KULTUR Homecoming sons åpnet jubileumskonserten sin med «Still crazy after all these years», og medgir at de også er litt gærne.
KULTUR Det var fullt til siste sete da Trysil Mandskor og Elverumskoret Canzona Nova inviterte til påskekonsert i Hagelund.
KULTUR Våren har kommet til Jordet på flere måter. Også musikalsk. Jordet skolekorps godt hjulpet av bandet Crux sørget for å tine vekk vinterfølelsen.
KULTUR Trysil Musikklag gjorde det igjen: Leverte en heidundrende rockekonsert som gjør at folk vil ha mer. Nå gleder tryslingene seg til neste år – blir det 80-tallet?
KULTUR Trysil kulturskole trenger flere nye lærere, både fordi noen slutter og fordi pågangen er så stor at de trenger mer lærerkrefter.
KULTUR Østerdalen festivalforening fikk nei fra fondsstyret på søknaden om 60.000 kroner til årets Fløterfestival.
KULTUR «Kongens nei» har fått Filmkritikerprisen 2017.
KULTUR Trysil skolekorps teller 12 musikere i år. Nylig hadde de vårkonsert i Hagelund.
KULTUR Hilde Drevsjømoen og Kopparleden Teaterlag er i gang med forberedelsene til en ny oppsetning med Anna i ødemarka.
KULTUR Lars Lenth kunne ikke vært mer heldig med timingen når han lanserer sin bok: Menn som hater ulver.
KULTUR Kulturprisen i Engerdal deles ut hvert annet år, og i 2017 skal den igjen deles ut. Engerdal kommune ønsker seg derfor forslag til kandidater til hvem som fortjener prisen.
KULTUR Siden i fjor sommer har Wiggo Rønningen pusset opp gården Solli i Osdalen fra 1866. Nå blir den aktivitetsgård.
KULTUR Hele 14 bidrag fra Trysil kom videre til Fylkesmønstringen i Ung Kultur Møtes. 94 ungdommer deltok, og årets lokalmønstring viser  de unge tryslingene har mye å fare med.
KULTUR Daniel Franck begynte snowboardkarrieren i Trysil. Nå kommer han tilbake, om enn uten brett, men med utstilling i Gammelskula.
KULTUR Kirsten Winge og Arne Nohr kom gjennom det vesle nåløyet og er finalister i kokebokenes Oscar-utdeling i Kina i mai.
KULTUR I 22 år har Lone Lyseggen malt for sin egen del og som terapi. Nå vil hun for første gang vise fram produksjonen.
KULTUR Thor Gotaas er godt i gang med boka si om skihistorien i Trysil.
KULTUR Trysil og Engerdal kommuner er tildelt til sammen nesten 80.000 kroner til Den kulturelle Spaserstokken.
KULTUR Trysil kommune, Trysil kirke og menighetsrådet inviterer folk til å komme med ønsker før de arrangerer klassisk konsert i februar.
KULTUR Rolf Arne Moen er også i gang med et bokprosjekt som handler om Trysil og ski.