KULTUR Vegard Vers, eller Vegard Nyhuus Myrvang som han egentlig heter, slipper i morgen sin fjerde singel. I løpet av året er planen et helt album.
KULTUR Espen og Ellen Jægersborg har savnet en stor midtsommerfest i Trysil. Nå tar de skjeen i egen hånd og inviterer alle til Fladhagenparken.
KULTUR Revygeneral Morten Østmo følte at årets utgave av Drevsjørevyen er det beste som er levert.
KULTUR I tre dager skal engerdølene markere Tråante som er samenes 100-årsjubileum. Her blir det kultur og tradisjoner som vil stå i fokus den første helga i juni.
KULTUR Engeren sanglag avsluttet sesongen med to vårkonserter - godt hjulpet av André Solheim.
KULTUR Marikroken seter holder søndagsåpent for publikum i juli for 12. sommeren på rad.
KULTUR Elever ved skoler i Trysil og Engerdal har fått stifte nærmere bekjentskap med «Fivil» den siste uka.
KULTUR Trysil skytterlag har i vår for første gang arrangert skytekurs for barn og ungdom. Det skal de garantert gjøre igjen.
KULTUR Niende klasse ved Engerdal barne og ungdomsskole har dratt i gang fire elevbedrifter, med alt fra søtsaker til pizza, bakst og snekring.
KULTUR Eline Gundersen Ås fra Trysil var den eneste fra vårt distrikt som gikk videre fra fylkesmønstringen til landstreffet i UKM.
KULTUR Hanne Bråten (17) fra Trysil er en av fem ungdommer i hele landet som har fått Thor Heyerdahl-stipend 2017.
KULTUR Edith (Aasheim) Larsen regnes for å ha vært landets første kvinnelige bussjåfør. 11. april 1940 kom hun i ildlinjen under bombingen av Elverum, i nærvær av Kongen og hans følge.
KULTUR I forbindelse med at Drevsjø fyller 200 år, er det klart for nok en revy på Fjellvang.
KULTUR Det er mange grunner til at det gror så godt i ungt kulturliv i Trysil. Kulturskolen er en av dem. 280 barn og unge er elever ved skolen, og nå vil de ha flere.
KULTUR Homecoming sons åpnet jubileumskonserten sin med «Still crazy after all these years», og medgir at de også er litt gærne.
KULTUR Det var fullt til siste sete da Trysil Mandskor og Elverumskoret Canzona Nova inviterte til påskekonsert i Hagelund.
KULTUR Trysil Musikklag gjorde det igjen: Leverte en heidundrende rockekonsert som gjør at folk vil ha mer. Nå gleder tryslingene seg til neste år – blir det 80-tallet?
KULTUR Trysil kulturskole trenger flere nye lærere, både fordi noen slutter og fordi pågangen er så stor at de trenger mer lærerkrefter.
KULTUR Østerdalen festivalforening fikk nei fra fondsstyret på søknaden om 60.000 kroner til årets Fløterfestival.
KULTUR Skåret Arbeiderkor holder påskekonsert sammen med Støa-Nylund-Støa i samfunnshuset Lund langfredag. Og arrangøren lover skikkelig trykk.
KULTUR «Kongens nei» har fått Filmkritikerprisen 2017.
KULTUR Trysil skolekorps teller 12 musikere i år. Nylig hadde de vårkonsert i Hagelund.
KULTUR Kulturkvelden i samfunnshuset ble et vellykket arrangement med mye folk og varierte innslag med sang og musikk.
KULTUR Lars Lenth kunne ikke vært mer heldig med timingen når han lanserer sin bok: Menn som hater ulver.