KULTUR Revygeneral Morten Østmo følte at årets utgave av Drevsjørevyen er det beste som er levert.
KULTUR Engeren sanglag avsluttet sesongen med to vårkonserter - godt hjulpet av André Solheim.
KULTUR Marikroken seter holder søndagsåpent for publikum i juli for 12. sommeren på rad.
KULTUR Elever ved skoler i Trysil og Engerdal har fått stifte nærmere bekjentskap med «Fivil» den siste uka.
KULTUR Trysil skytterlag har i vår for første gang arrangert skytekurs for barn og ungdom. Det skal de garantert gjøre igjen.
KULTUR Niende klasse ved Engerdal barne og ungdomsskole har dratt i gang fire elevbedrifter, med alt fra søtsaker til pizza, bakst og snekring.
KULTUR Eline Gundersen Ås fra Trysil var den eneste fra vårt distrikt som gikk videre fra fylkesmønstringen til landstreffet i UKM.
KULTUR Hanne Bråten (17) fra Trysil er en av fem ungdommer i hele landet som har fått Thor Heyerdahl-stipend 2017.
KULTUR I forbindelse med at Drevsjø fyller 200 år, er det klart for nok en revy på Fjellvang.
KULTUR Det er mange grunner til at det gror så godt i ungt kulturliv i Trysil. Kulturskolen er en av dem. 280 barn og unge er elever ved skolen, og nå vil de ha flere.
KULTUR I fjor på ettersommeren under befaring og planlegging av vinterens skogsdrifter, fant vi ei jernvinne fra 1100-1200-tallet i Vestsjøberget. Det vil si, det første vi kom over i ei tett granmór, var en slaggklump.
KULTUR Homecoming sons åpnet jubileumskonserten sin med «Still crazy after all these years», og medgir at de også er litt gærne.
KULTUR Våren har kommet til Jordet på flere måter. Også musikalsk. Jordet skolekorps godt hjulpet av bandet Crux sørget for å tine vekk vinterfølelsen.
KULTUR Det var fullt til siste sete da Trysil Mandskor og Elverumskoret Canzona Nova inviterte til påskekonsert i Hagelund.
KULTUR Trysil Musikklag gjorde det igjen: Leverte en heidundrende rockekonsert som gjør at folk vil ha mer. Nå gleder tryslingene seg til neste år – blir det 80-tallet?
KULTUR Trysil kulturskole trenger flere nye lærere, både fordi noen slutter og fordi pågangen er så stor at de trenger mer lærerkrefter.
KULTUR Østerdalen festivalforening fikk nei fra fondsstyret på søknaden om 60.000 kroner til årets Fløterfestival.
KULTUR «Kongens nei» har fått Filmkritikerprisen 2017.
KULTUR Trysil skolekorps teller 12 musikere i år. Nylig hadde de vårkonsert i Hagelund.
KULTUR Kulturprisen i Engerdal deles ut hvert annet år, og i 2017 skal den igjen deles ut. Engerdal kommune ønsker seg derfor forslag til kandidater til hvem som fortjener prisen.
KULTUR Lars Lenth kunne ikke vært mer heldig med timingen når han lanserer sin bok: Menn som hater ulver.
KULTUR Siden i fjor sommer har Wiggo Rønningen pusset opp gården Solli i Osdalen fra 1866. Nå blir den aktivitetsgård.