Få full tilgang til Lokalavisa - Les så mye du vil for kun 1 kr første måned.
SPORT Til helga arrangeres det tre Norgescup-stevner i Østerdalen, og flere tryslinger kan hevde seg helt i toppen.
NYHETER Midt-Hedmark brann og redningsvesen har satt et totalforbund mot bruk av åpen ild i nærhet av skog og mark nå.
NYHETER Oslo tingrett har slått fast at lisensjakta på ulv i vinter, var fullt lovlig.
NYHETER Unga i Søre Trysil har vært skikkelig spreke i vinter: De har vært så aktive at de har gått tur-retur Roma!
NYHETER Tirsdag 15 mai på ettermiddagen brøt det ut brann i Engerdal sentrum. To eiendommer var berørt. Frivillig innsats reddet trolig fra en langt større brann.
NYHETER Boka «Ein fjellgard» som Halvor Floden ga ut i 1968 har vært umulig å få tak i lenge. Nå blir den utgitt på nytt av lokale ildsjeler.
NYHETER Når elgfestivalen nå skal arrangeres for femte gang, blir det både elg og fløting som har fokus
NYHETER Trysil vassdragets skogeierlag undersøker mulighetene for gjeddefiske som turistattraksjon. Ulike vann skal ses nærmere på, og det trengs gjedde på over meteren for å ha et skikkelig tilbud.
SPORT Poeng ble det, men ikke tre som Engerdal hadde håpet på i den første hjemmekampen hjemme i Heggeriset.
SPORT Nybergsund IL Trysil gikk på to baklengsmål de siste fire minuttene, og dermed innkasserte Grorud en trepoenger, mens Sundet ligger nær bunnen av tabellen.
NYHETER Det var en festdag av en annen verden da Strandvoldbruas venner endelig kunne inviterer folk til å krysse Trysilelva på ny bru.
NYHETER I Trysil var det 16 17. maiarrangementer og i Engerdal 7. Det betyr mange feststemte store og små over alt.
NYHETER MA (Motorførernes Avholdsforbund) avholder i år sitt landsmøte i Trysil i perioden 7. til 9. juni. Og på landsbasis er lokallaget i Trysil unikt.
NYHETER Lillian Neby fra Vestby har jobbet som gartner i de kongelige hager i tre år. Nå har hun imidlertid flyttet tilbake til hjembygda, og åpner gård og gartnertjenester sammen med gartnerkollega Geir Andraa og med samboer Marius Ytredal.
NYHETER 10.000 eiendommer i Trysil skal takseres i løpet av sommeren. Både boliger, fritidsboliger og næringsbygg skal besøkes.
NYHETER Fire karer utenom det vanlige besøkte skikjendisen Gjermund Eggen nylig. Det var tidligere skivenner som gikk på rulleski fra Mo i Rana til Praha. Det blir 200 mil.
NYHETER Engerdal Investeringsselskap går inn med 1 million kroner og sammen med Lundgubben og Trysil Matleveranse etablerer de Femundmat AS.
NYHETER I juli blir det nesten gratis å kjøre buss fra Hamar til Elgå. Denne ruta korresponderer med MS Fæmund II, og gir mulighet til cruisetur med båten. 10 kroner koster bussturen en veg, uansett hvor du starter mellom Hamar og Elgå.
SPORT For 40 år siden fikk Heggeriset stadion gressbane. Nå har fotballklubben investert og fått tribuner.
NYHETER Fylkesveg 215 fra Jordet og vestover mot Rena er flekkvis en prøvelse med steiner og stubber som stikker godt over asfalten. Nå tar vegvesenet grep for å rette på de verste stedene.