Få full tilgang til Lokalavisa - Les så mye du vil for kun 1 kr første måned.
NYHETER Hele 103 unge engerdøler har satt seg på liste, og uttrykt skuffelse over de nye planene for Engerdal Torg. Spesielt gjelder dette fjerningen av treningssenter.
SPORT Engerdals A-lag ga hovedtrener Kim Arne Enger en real avskjedsgave og tre poeng i sesongens siste kamp. Martin Monssen Moen scoret alle lagets tre mål.
SPORT Nybergsund IL Trysil berget et poeng på overetid mot Mjølner, og det kan bli helt avgjørende i sluttspurten for å overleve i disvisjonen. Det endte 2-2 i Narvik.
NYHETER Tilstanden er fortsatt uavklart for sjåføren i 20-årene som kjørte av Flendalsvegen lørdag morgen.
NYHETER Søre Osen Idrettslags treningsrenn for rulleski er utvidet til også å omfatte løpere.
NYHETER Nærbutikken i Plassen skal markere «Handle-lokalt-dagen» og ha innsamlingsaksjon for TV-aksjonen «Mindre alene sammen».
NYHETER 11. oktober ble det siste vindmøllebladet heist opp og montert i Raskiftet. Dermed er anlegget på det nærmeste klar til bruk i sin helhet. Nå starter arbeidet med å sette hele kraftverket i produksjon.
NYHETER Reaksjonene fra hytteeierne i Engerdal Østfjell Hytteeierforening er sterke og entydige over at to grunneiere har stengt skiløypenettet.
NYHETER Ulven som ble observert løpende foran en bil oppover mot Løvåsen var ingen ulv, men huskytispa Raki som hadde tatt seg en tur på egenhånd.
NYHETER Destinasjon Femund Engerdal skal satse mer på vinteren. Langrenn og turer i marka på ski har lenge vært viktig. Nå kommer det nye muligheter med snøscooterturisme.
NYHETER Trysil kirke fungerer nærmest som Sjømannskirke denne uken, med åpne dører, vaffelservering og tid for en god prat.
NYHETER Rovdata har kvalitetssikret datamaterialet fra årets hiregistrering av jervekull over hele landet. Det er i år påvist 57 jervekull i Norge, som er en oppgang på 17 kull fra i fjor.
KULTUR For tredje gang skal pensjonistene i Trysil få muligheter til å vise fram hva de holder på med av kunst og kultur.
KULTUR Odd Nordstoga har spilt i Landsjøåsen to ganger før, men nå skal han inn på Åsvang og spille på høstens store kulturkveld i søre.
NYHETER Trysil Høyre mener det er på høy tid at også veger blir prioritert i Trysil. Det kommunale vegnettet har et etterslep på vedlikehold på rundt 18 millioner kroner.
NYHETER Det var til et fullsatt samfunnshus på Åsvang at Levi Henriksen og hans Babylon Badlands serverte vaskeekte rock i dikterens navn.
SPORT Mathilde Lutnæs (22) sikret seg individuelt gull under NM i hundekjøring, og tok sølv sammen med Mikal Lillestu og Elise Schøtz i stafett.
NYHETER Trysil videregående skole og Trysilfjell hytter har inngått et unikt samarbeid: Andre klasse på byggfag har fått oppdraget med å bygge en hel hytte ved golfbanen.
NYHETER Sam Gray og kona Rebecca fra Plymouth forelsket seg totalt i Trysil da de kom hit for å gifte seg i 2014. Etter to år i Australia bestemte de seg for å flytte til Flendalen, og nå tilbyr de noe helt nytt til trysils turister.
NYHETER Etter å ha vært NAF-medlemmer i hele 50 år, ble seks medlemmer tildelt sin velfortjente hederspris.
SPORT Engerdal lå under med med to mål etter første omgang mot Lillehammer på Stampesletta. Det var bare en forsmak på hva som skulle komme.
NYHETER Frank og Grete Bjørseth ble ganske storøyde da de kom til ei lagringsløe de eier øst for Østby: Noen har stjålet 13 veggplanker rett fra veggen!