Få full tilgang til Lokalavisa - Les så mye du vil for kun 1 kr første måned.
NYHETER Som et lite ekko og en slags klang fra tidligere tider, ligger den lille gården ved fylkesvei 215 på Slettås. Naturen har tatt igjen litt av området der veien gjør en sving, som den har for vane å gjøre når ting blir overlatt til seg selv, men fortsatt står de gamle trebygningene der og forteller historien om da Østbu Gitarfabrikk hadde sine glansdager.
NYHETER Takseringsresultatene for ryper i Engerdal viser meget gode tall. Gjennomsnittet for kommunen er 30,7 ryper per kvadratkilometer.
NYHETER Fem garder var opphavet til Elgsmyra for 100 år siden. Nå skal dette feires.
SPORT - Je har aldri vøri mer enig i prisutdelingen enn i år. I mitt hjerte er det du som er Dronning med stor D, sa «Trysil-Knut» sjøl, da Marit Bjørgen ble utdelt Trysil-Knut prisen.
SPORT Nybergsund IL Trysil hadde sjanser til å få med seg poeng av tabellener Raufoss, men tapte 3-1, og ligger fortsatt utsatt til på tabellen.
NYHETER Brannsjefen i Midt-Hedmark brann- og redningsvesen opphever totalforbudet mot bruk av åpen ild i eller i nærheten av skog og mark.
SPORT Frank Willy Lie Bråten (40) fra Trysil skytterlag imponerte stort med å nå finalen i felthurtigskytinga under Landsskytterstevne (LS).
NYHETER Lars Lind fikk sølv i feltskyting under Landsskytterstevnet, men også broren Bjørn samt Bent Ove Bredal Løvåsen havnet blant de 17 beste.
NYHETER De har «slitt ut» mange «Ingrid-er», bessfarguter, svirebrødre og «Fjøs-Per-Eriker» på scenen: Erlend Lans Pedersen, Trond Ole Skåret, Jon Erik Moen og Larry Andersson har hatt samme rollene i alle kanalspellene!
NYHETER Tone Sønstebø hadde gledet seg til comeback på scenen i Støa kanal. Men så brakk hun foten.
NYHETER Det er 25 år siden Mona Heien og Elin Sundsbakken lengtet så hjem fra Oslo at de skapte seg egen arbeidsplass å flytte hjem til. Nå er Muggoppen familiebarnehage arbeidsplass for sju.
NYHETER Raymond Bless og datter Karoline skulle egentlig bort da Karoline kom ut og sa fra til pappa at det luktet rart inne. Det gjorde henne til sommerens helt i Mobekkvegen!
NYHETER Plateslipp, vokalvinner på landskappleiken, flere konserter, festivaler og kurs: Det har vært en trivelig travel sommer for Margrete Nordmoen: Nå skal hun blant annet på kanalspell og turné!
NYHETER To herrer på til sammen 160 år gikk 50 kilometer gjennom Femundsmarka i sommer. Det bød på både idyll, opplevelser og dramatikk. Her er historien med deres egne ord.
NYHETER «Kubbkam Trysil» har nettopp kommet hjem fra i VM i kubb på Gotland. Laget deltok for å lære - og få med seg den sosiale biten.
SPORT Norges eneste kvinnelige sjåfør på NM-nivå i drifting kommer fra Kvilten. Nå satser hun mot Europa til neste år.
NYHETER Vilde (to uker) og Ludvig (6 md.) får Engerdalsdagene inn med morsmelka – bokstavelig talt!
NYHETER Prosjektet med å rydde i Trysil sentrum har gått for fullt i sommer. Nå står også kirkegården for tur.
NYHETER Håvard Lillebo har fulgt opp fjorårets suksess og ga ut ei ny bok om gløtt og glepptak under årets Engerdalsdager. I år er det en av kommunens mest profilerte - Sylvia Brustad - som ble gjort mest stas på.
NYHETER Tiltaksprisen som Engerdal kommune deler ut hvert annet år, gikk i år til Femund Fjellstue.
NYHETER Arne Morten Lunde slapp hardfør sau på sommerbeite på en øy i Osa og regner med at de var trygge der. Der tok han feil.