Få full tilgang til Lokalavisa - Les så mye du vil for kun 1 kr første måned.
KULTUR Kokebokforfatter Kirsten Winge er i finalen i kokebøkenes Oscar-utdeling for fjerde gang. Denne gangen er det hjemmesiden hennes som har gått gjennom nåløyet.
NYHETER For første gang i historien ble det norsk seier i EM i Quiz. Thomas Kolåsæter var på vinnerlaget, og gjorde seg sterkt bemerket individuelt også.
KULTUR Håkan Stengrundet har ikke spilt aktivt på nesten 30 år men har ikke glemt kunsten: Da Trysil sjakklubb inviterte til simultansjakk slo han alle konkurrentene sine.
NYHETER Ola Stensby blir ny driftssjef i Trysil kommuneskoger KF fra nyttår. Han slutter samme tidspunkt som skogbruksleder i Trysil Engerdal for Glommen Skog.
NYHETER 510 personer har vært med på stolpejakta i 2018. 75 prosent av dem er utenbygds, og besøkstallene har økt fra i fjor.
NYHETER Lillian Melby har bakt lefser, stomp og julekaker for andre i over ti år. Nå har hun etablert bedrift for tradisjonsbaksten - og regner med å bake lefse av et halvt tonn potet i år. Som blir bare et av minst 20 slag.
NYHETER Etter 18 år i selskapet, blir Leikny Solvang daglig leder for Eggen Media. Med på laget får hun med seg Runa Eggen, Anette K. Hartvigsen og Thomas Moen Rønning.
NYHETER Engerdal fjellstyre skal torsdag kveld behandle 16 saker av forskjellig karakter og størrelse. Det er alt fra kjøp av tomteareal til bruk av metallsøker.
SPORT Femundløpet har inngått en samarbeidsavtale med Lars Monsen, og dette dreier seg i hovedsak om premier fra hans kolleksjon til juniorene.
NYHETER To hytteeiere har fått midlertidig bruksendring for hyttene sine til bolig så lenge de selv er eiere av stedene.
NYHETER Tre snøscooterdispensasjoner er innvilget av forma
NYHETER Det nye ungdomsrådet i Trysil har hatt sitt første møte med konstituering og opplæring, og de unge ser fram til å jobbe til beste for kommunen.
NYHETER Det er fem år siden Stina og Bjørn Lundberget startet begravelsesbyrå i Trysil. 450 familier har blitt hjulpet til å ta et trygt og verdig farvel. Nå har de doblet staben.
KULTUR Østby Sangkor inviterer til konsert med både nye og gamle Trysil-toner, og lover urframføringer denne gangen.
KULTUR Tone Hulbækmo og Hans Fredrik Jacobsen har ny konsertforestilling som de tar med til Trysil.
NYHETER Han har vært med på 1.550 forestillinger gjennom 31 år. Nå er Martin Myhr klar for 32. sesong med Putti Plutti Pott – og gleder seg fortsatt til årets førjulstradisjon.
NYHETER Grendefolk og besøkende fikk en flott opplevelse når tyske Nato-soldater inviterte til kaffe og omvisning i maskiner ved samfunnshuset i Jordet.
KULTUR De kaller seg talentløse odelsgutter, men talenter har de i stort monn om enn på andre arenaer, Anders og onkel Håvard Lillebo. I helgen skal de slå seg litt løs i Hylleråsen i både ord og toner.
NYHETER Bendix Søgård har alle muligheter til å bli like god i halling som Martin Myhr - han har i alle fall begynt å lære tidligere enn læremesteren og har et forsprang allerede.