Få full tilgang til Lokalavisa - Les så mye du vil for kun 1 kr første måned.
NYHETER Trysil kommune investerer 3 millioner kroner på velferdsteknologi som de regner med å kunne spare millionbeløp for.
NYHETER Bente Elviria Stenseth Storlien trenger medisinen Liothyronin for å fungere. Men den er ikke få tak i på flere uker. Når også erstatningsmedisinen er vanskelig å få tak i, blir det vanskelig å holde seg frisk.
NYHETER I løpet av året blir det gangveg langs Vestbyvegen. Arbeidet med bygge kulvert under vegen for å knytte gangveg til hytteområdet Mosetra 2 er allerede i gang.
NYHETER At Trysil ble et sjekkpunkt under Femundløpet, ga rom for å ta opp tradisjonen med Vintertinget.
NYHETER Det er helt naturlig at politisk ledelse gir signaler til foretaket sitt for å nå målet om en positiv utvikling av Engerdal østfjell. Engerdal kommune og kommuneskogen må sammen sørge for dette, mener ordfører Lars Erik Hyllvang.
SPORT Kombinertløpet Marius Nordsveen er tatt ut til å representere Norge under Nordisk juniorlandskamp i kombinert i Otepää i Estland.
NYHETER Trysil kommune har dagsenter i fem grender, i tillegg til arbeidsstua på sykehjemmet. For mange er det et stort høydepunkt i en ellers ensom hverdag.
NYHETER Grüne Woche ble en overveldende opplevelse og unik mulighet både til å promotere Norge og fjellregionen utad, men samtidig viktig for å knytte kontakter innad i Norge for Femund Mat.
NYHETER Grenseviltprosjektet er i Trysil i disse dager, og skal denne uken merke ulv og jerv.
NYHETER Hvor kalt betyr egentlig grælet? Bedriften Dialekttempen har med hjelp av lokale krefter laget en lokal gradestokk for Trysil som lanseres denne uka - og den gir svar på slikt.
NYHETER Brødrene Fredrik og Patrick Gustavsen med kullsøskenhundene Alba og Ajax gikk helt til topps i den rekordstore Trysilutstillingen i helga.
NYHETER Trysil inviterte til en skikkelig feiring av kulturprisvinner Sigmund Løvåsen i Trysils storstue Hagelund.
NYHETER Vurrusjøen Ice Way er åpent for sesongen. Fire og en halv kilometer isbane er klar både for lek og alvor.
NYHETER Jordet sanglag er klare for en ny runde med Nordamørskveld.
SPORT Det lover bra foran Femundløpet for Truls Tollefsen: I helgen vant han klassen sin i gruveløpet - 163 kilometer.
SPORT Forrige uke hadde kinesiske langrennsutøver som er i Norge for å trene mot OL, cup på Trysil-Knut Arena. Det var første steg i konkurransen om å komme på landslaget.
NYHETER Remi Skjæraasen topper Trysil Frps liste foran valget til høsten og er partiets ordførerkandidat. Både han og nummer to på lista, Anders Oxenøen, sto på Krfs liste ved sist valg.
SPORT Søre Osen IL stiller lag i NM-stafetten i år - for første gang siden den startet i 1961. Mye humør og treningsvilje ligger i bunn, og det siste uttaksrennet denne uka er med på å bestemme hvem som får dra.
NYHETER Trysil Pizza og Grill rakk ikke å åpne det nye spisestedet før de måtte stenge. Brødrene Hasjir og Amir Omar har ikke søkt om serveringsbevilling. Det må gjøres før de kan åpne.
NYHETER Fjellstyret i Engerdal og Statskog må hver for seg fatte vedtaket som gjør at Femundløpet får etablere traseen gjennom Statsallmenningen. Ting tar tid, og det var først denne uken det gikk i orden.
NYHETER Tidligere styre i Engerdal Utmarkslag har gjenopptatt sine verv. I tillegg har kontrollutvalget i Engerdal kommune kjenner formannskapets instrukser angående utmarkslag og kommuneskogen ugyldige.
NYHETER Trysil multirep går inn i sitt femte driftsår med to nye ansatte. Bedriften investerer i maskiner og utstyr – og har nå børsemaker på plass i butikken.
NYHETER Torgrim T. Storvik anmeldte i desember AUF for mulig medlemsjuks og bedrag av offentlige midler etter gjentatt mas om medlemskontingent via SMS og telefon.
NYHETER AUF mener feilen kan ha oppstått i telefonregisteret deres, etter verving på gata.
NYHETER Rundt 150 personer møtte opp på markeringen for ulv i Elverum. Det ble en rolig markering som arrangørene er fornøyde med.